Аз днес смених на пикапа от този белия пак за аспиратори е а стария беше станал черен като че той е бил с въглен.
Аз днес смених на пикапа от този белия пак за аспиратори е а стария беше станал черен като че той е бил с въглен.
Интересно къде по тази пита е зеолита? Полепен по носещия материал ли?
Да, пресован е между хартиените ленти.Първоначално публикувано от Lupus
Пишеше,че зеолитните се възстановявали като постоят 2 часа на слънце-пробвал съм,но нещо осезаемо не съм усетил.Блу,ако пробва и се получи-хубаво-да обади после.При по следващите дайсейкай след LDR зеолита се комбинира с още един порест,черен на цвят,който изглежда крехък,но трудно се стрива между пръстите-може той да има от въглена.
ето касетата:
Сега се сещам, че преди години когато ползвах един фритюрни му сменях филтрите и режех от такъв който е на първия пост черен за абсурбатор.... също и на прахосмукачката ......хубава работа върши. или аз така си мислех
извинявайте за въпроса, но как изглежда плазменият филтър?
Я кажи модела, може и да има...Първоначално публикувано от Ivan981
Онзи ден попаднах случайно на зеолит,и се сетих за филтрите на дайсейкайте в къщи.Та първото което ми хрумна,а и най лесно е да стрия минерала на прах и да се направи високо концентриран воден разтвор,но не знам колко процента да е,или колкото абсорбира водата?И след престой за да се йонизира добре,поне 8 часа,колкото го правят за пиене,да потопя филтрите в консистенцията,и каквото стане-все ще поемат от разтвора.
Някой ,ако се сети друго...
Нищо няма да се получи така. Зеолита е неразтворим във вода. По-скоро вземи такива филтри хартиени - тип пита, намажи ги внимателно с лепило, и ги зарови в смлян на пясък зеолит.Първоначално публикувано от diksanal
А защо не мрежа за комари? И после се поставят няколко слоя.Първоначално публикувано от Kasap
Исках да си ползвам старите оригинални филтри,на които специфичната структура и форма да се запази.Пък и не виждам с лепило как да се обработят килиите в дълбочина,а и челно ако се полепи зеолитния прах,да не намали пропускливоста им?Разтвора за сега се е оцветил доста,и може би най финните частици са се разтворили все пак,или част от компонента му?
Колеги какво ще кажете за идея за интегриране на това:
free shipping negative ion generator/anion generator /ionizer parts(27.5*15*18MM)220V 110v DC 12v optional 50 60HZ-in Air Purifiers from Home Appliances on Aliexpress.com
в корпуса на климатик )някъде отстрани до питата