Здравейте знае ли някой от участниците от форума магазин в гр. Русе в който да продават всичко необходимо за монтаж на климатици.По специално ме интересува стойки за външното тяло, шлаухи за изолация на тръбите, кондензната шлауха,тампони и др.
Здравейте знае ли някой от участниците от форума магазин в гр. Русе в който да продават всичко необходимо за монтаж на климатици.По специално ме интересува стойки за външното тяло, шлаухи за изолация на тръбите, кондензната шлауха,тампони и др.
Не съм от Русе ама на Николаевска след поликлиниката /посока реката/ в ляво имаше един магазин продават и клими 2-ра ръка та от там си купих тампони за моята машина имаше компресори тъаби и ако не се лъжа и стойки.Пробвай там дано си разбрал къде е.
Колегата преди мен има предвид АДАКОМ - които произвеждат хладилни витрини. Аз не бих отишъл там, но по Борисова надолу отляво, под 2-рия блок отдолу има такъв магазин - със сносни цени /блока срещу църква Св.Георги/. Иначе изолация може и от други места да се намери.
Блока се казва Йордан Йовков, а магазина Екохол. И аз пазарувам от там.Първоначално публикувано от V_Simeonov
благодаря на отзовалите се за Адаком знам след корабния техникум,не знаех за този на Борисова ,ще го посетя.