Отговор: Фирми за климатици от Варна
С риск да си спечеля награда "Археолог на хилядолетието" ще повдигна темата...
Някой има ли впечатления от монтажите на "Деймос Корект" и "Атанасов Клима"?
Аз от "Деймос" съм доволен, но ми монтираха климатик в далечната 2008-ма година, а оттогава изтече доста вода...
Преди около 4 години купих климатик от "Вулкан 2002". Не вакуумираха, но останалото в монтажа е наред, а машината си работи добре.
Харесваш си нещо в някоя фирма, казваш,че искаш да вакуумират, взимаш си документ за продажба и гар. карта, ако стане нещо после да можеш да ги викаш.Гаранция няма, че някоя фирма, уж като монтира добре, че да ти монтира и на теб хубаво климатика, още повече ако са с повече от един монтажен екип.
Иначе и на мен чичо Кирил от Биоклима Варна (караше Вартбург и пушеше Марлборо :BigGrin) навремето, през 2007 г. ми монтира първите 4 митсубишита, с вакуумиране, които още работят, ама сега не знам как са.....
Ако искаш на лични мога да ти дам координати на един „ проверен“ през годините техник - монтажник, който наскоро оправя „ бакиите“ на един друг „препоръчан“ монтажник., но е СБЕ (самостоятелна бойна единица:)), разбирай работи сам.На мен ми намери и монтира 20-ката на Митсубиши Хеви , с гаранция.Други марки дали предлага, не знам!
караше Вартбург и пушеше Марлборо
Това е лафа на годината, би даже изпълненията на чеченеца.Благодаря ти, че ме развесели :-memnon