Дайте мнения за няколко фирми за климатици от Варна- Булклима, Клима сервиз,Деймос Корект? Някой ползвал ли е от форума услугите им?
Дайте мнения за няколко фирми за климатици от Варна- Булклима, Клима сервиз,Деймос Корект? Някой ползвал ли е от форума услугите им?
Ще
ползвам темата за монтажи във Варна. И аз ще питам за "Булклима" ( най-висока цена на монтажа) , а също и за "Чернев клима" и "Вимакс". Виждам ,че никой не е писал по темата,но ако някой във Варна има монтаж от тези фирми ,моля да сподели.
Не става въпрос за реклама или анти реклама,а просто да си казваме нещата.
Ако имате добри впечатления от други фирми - пишете!
Не става въпрос толково за цена, колкото за добре свършена работа.
Аз и още няколко приятели сме ползвали услугите (имам предвид покупка и монтаж) от ОхМиро. Много съм доволен от изпълнение, монтаж всичко! Монтажа опредлено се прави както трябва! Едиснтвено в магазините им обслужването е все едно съм се върнал по времето на комунизма! Всички те гледат лошо и все едно си отишъл да ги ограбваш, а не пари да им даваш! Но след коректната доставка и монтаж го преглътнах това.
За Варна препоръчвам Климамаркет Ефендулов и Вулкан 2002.
За Варна имам монтаж от Вимакс, хубаво работят, но остават последици след тях.
фирми много и все "големи" но сервиза им куца
Варна сигурно е градът с най-много монтажници на глава от населението а и повечето от тях се научиха да работят доста прилично... това което куца на повечето е адекватен сервиз ...
Той сервиза в голямата си част зависи от вносителите. За съжаление малко са тези, които мислят за клиента след като е платил. Тези дни търсих филтър за Нокрия и отговора беше, че било отпускарски сезон и видиш ли да се обадим след два месеца. Клиента два месеца да седи без машина? Е това са фирмите в България. Има и коректни вносители, но са малко.
Този пост е редактиран от Mega; 03-08-14 в 22:37.
Днес ми монтираха климатика от фирма Вимакс. Останах супер доволен, добра цена ми направиха в офиса и монтажа соред мен е на ниво. Момчетата, които дойдоха за монтажа пипаха много бързо и чисто, за един час го монтираха точно както исках. Личи си, че са професионалисти.
Кабела аз ще си го скрия в перваза.
Sent from my HM 1S using Tapatalk
Брей тия ги признавам за големи бързаци монтажа 45мин +15мин вакумиране.
Sent from my K012 using Tapatalk 2
Здравейте, някой да има скорошни наблюдения и да препоръча фирма за монтаж.