въпрос към знаещите, какво ще се случи ако се монтира климатик с по малък диаметър на тръбите , климатикът е с 6 ца и 10 ка ,а е монтиран с 6 цая и 8 ца. Някъкъв проблем с него може ли да се случи ?
въпрос към знаещите, какво ще се случи ако се монтира климатик с по малък диаметър на тръбите , климатикът е с 6 ца и 10 ка ,а е монтиран с 6 цая и 8 ца. Някъкъв проблем с него може ли да се случи ?
не знам кой идиот го е монтирал,за охлаждане няма да има проблем но на отопление няма да работи както трябва
На отопление ще е скопен . Моя като го местиха са го монтирали с по малка тръба вместо 12 с 10, и от +55С измервани на изхода сега едвам вдига 45 С.
а дали може да се повреди от това, или да викам друга фирма да ми сменят тръбите
ами май ще викна някой да ги смени, климатикът е на 3 год, тъкмо му мина гаранцията, но тея от където го купих са уж най добрата фирма в русе а така да ме изработят
Като гледам за какво става въпрос, тези вероятно са най-загубената фирма в Русе...
виктор електрик е магазина от които съм купил климатика
Хахахах, гарантирам ти, че виктор електрик не са ти монтирали климатика с тръба 6 и 8. Купи си нова линийка...
А и това го знам, защото купуваме тръба от едно и също място, а там 8-цата е само твърда.
Според мен или си трол на конкуренцията, което би било много жалко или наистина те е прецакал някой хладилничар, защото принципно те работят с такива тръби.
Този пост е редактиран от AC_From_Hell; 23-06-15 в 12:05.
В една друга тема си писал,че са ти монтирали Acsson 2011г.,за него ли става въпрос?Интересно става ако е той,защото тази марка се продава от друга фирма в града започваща също с буквата В и тогава нещата стават по-различни.За да е достоверна информацията би следвало да качиш снимки на машината,документите за покупка и тръбите,иначе това си е чисто тролене.
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Каква марка и модел е машината?Питам за да могат доайените във форума да преценят дали е с правилните тръби.
Този пост е редактиран от vlado1976; 23-06-15 в 13:47.
единственото нещо което ме интересуваш беше дали ще има проблем с климатика ако е монтиран с по малка тръба, Acsson е монтиран в къщи а този е друг
Този пост е редактиран от vimpel; 23-06-15 в 17:11.
Това си е измъкване по най-лесният начин.Следва да направиш това се очаква от теб,а ако не да се извиниш и да си вземеш думите назад,а не хвърляне на празни приказки и оплюване без доказателства.Би трябвало и модераторите да се намесят срещу такива селски изяви без покритие.
Аз само "това-онова"-тези приказки вървят в детската градина.
Този пост е редактиран от vlado1976; 23-06-15 в 17:54.