Отговор: Евентуален проблем
Жестоко, ако съм климатик, бих изпъшкал за последно. :-SS
Цитат:
Първоначално публикувано от
Julius Caesar
оня ден идват едни заралии,ще го купуват и съответно искат да го пробват.Закачиха му кабелите,без тръби,(щото нямаше),пусна го принудително на ауто от вътрешното тяло,после с дистанционното ,поработваше 2-3 мин и го гасяха директно от щепсела.
За какво оставяш разни аматьори да си правят експерименти с климатика ти? От такива малоумни тестове може и да са го счупили вече.
Цитат:
Julius Caesar
ТРЯБВАЛО ДА ИЗПЪШКА при изключване като при дефрост,а климатика не пъшкал,значи нещо не работело.Казаха че компресора работи,но вероятните причини са три...
П.С.На 6-7 ма проба климатика почна да мига.(червената и зелената лампа в синхрон).
:lol:Какво да изпъшка при затворени кранове, след като няма нито тръби, нито циркулация на фреон?! Цялото налягане се нагнетява във външната пита.
Тия заралии не са добре с главата. Ако външният топлообменник се беше пръснал от налягането, щяха да ви пишат по новините. На някои външни тела има залепени предупредителни надписи точно за такива пишман-майстори, но кой да ги чете. :thumbdn:
Julius Caesar - тези които са "гледали" машина ти, разбират от тази техника, колкото аз от пулта за управление на блоковете в АЕЦ. Можеш спокойно да има кажеш да си пият хапчетата по често. И ако продължавате така да го пробвате без тръби, някой ден няма да можеш изобщо да го подкараш.
Благодаря на всички за отговорите!!!Ами а де-що съм им дал да барат-имали сервиз за климатици,колата беше с надписи.....кво да говоря....
Чета и се :lol::lol::lol::lol:.Е не това не може да бъде вярно.:))
Може, просто искат да го вземат за без пари! Пък и Haier, може да почине по всяко време.
Цитат:
ivan74
Може, просто искат да го вземат за без пари! Пък и Haier, може да почине по всяко време.
Аааа.от 2004 работи климатика без да спира,като първите три зими топлех с него две преходни стаи-общо 40 кв.метра.Климатика е дал всичко от себе си.Както и да е .Темата беше друга.По принцип в такива ситуации дето не разбирам нещо питам тука,ама тоя път ме изненадаха-обадиха се вечерта в събота и в неделя сутринта дойдоха рано за проби.Нищо.Дано да фалират.
Поне напиши от коя фирма са тези експерти. Да им 'благодариш' с една реклама.
Те по скоро бяха "частници"