Да се вгледаме какво ни предлагат

Извинявай, но какъв е смисъла на тази тема?

Много ми хареса момента с кофата с която да предотвратим разливането на охлаждащият агент по пода!

Разсмя ме с ваната.Цял ден ми е мръчкаво.

Що бе, ако климатика се сваля зимата, защото тогава най много се сваля, както пише там, и ако вън е -60 градуса може наистина да ти трябва кофа, да го събираш тоз фреони после се налива с фуния обратното...
тая статия е писана от корифей на климатичната техника!!!!
Зимата се сваля често, ако някой не си е свършил работата през лятото.Явно хората толкова могат.
То в тоя сайт съм ги видял отдавна тия смехории, ама и много правописни грешки имат.
Sent from my K012
То и ти имаш грешки.
Този пост е редактиран от avenger; 16-11-16 в 14:13.

Това като ОФФ,
ама нета стана една .....
Като се напише едно и също "нещо" на няколко места и гооглето го индексирс. И после някой търси нещо с подобни ключови думи, излиза "онова написано и индексирано нещо" и видиш ли то се приема за истина.

От теязи съвети най много някой да се изпръска с хладилен агент, което зимата няма да е от най приятните изживявания...
От как заради "Повтаряй след мен", щях да се метна от стълбата, докато фреона ме гонеше, имам едно наум с тяхни машини.

функционирането си токсични течности
функционирането си токсични течности

Сега като го прочетох това няма начин да не демонтирам поне един климатик тая зима ... че то било купон бе, че и повод приятели да поканиш... поне 2ма .. ако си в панелка може и повече да се викнат за отцепка...