Да се вгледаме какво ни предлагат
Извинявай, но какъв е смисъла на тази тема?
Много ми хареса момента с кофата с която да предотвратим разливането на охлаждащият агент по пода!![]()
Разсмя ме с ваната.Цял ден ми е мръчкаво.
![]()
![]()
Що бе, ако климатика се сваля зимата, защото тогава най много се сваля, както пише там, и ако вън е -60 градуса може наистина да ти трябва кофа, да го събираш тоз фреони после се налива с фуния обратното...
тая статия е писана от корифей на климатичната техника!!!!![]()
Зимата се сваля често, ако някой не си е свършил работата през лятото.Явно хората толкова могат.
То в тоя сайт съм ги видял отдавна тия смехории, ама и много правописни грешки имат.
Sent from my K012
То и ти имаш грешки.
Този пост е редактиран от avenger; 16-11-16 в 14:13.
Това като ОФФ,
ама нета стана една .....
Като се напише едно и също "нещо" на няколко места и гооглето го индексирс. И после някой търси нещо с подобни ключови думи, излиза "онова написано и индексирано нещо" и видиш ли то се приема за истина.
От теязи съвети най много някой да се изпръска с хладилен агент, което зимата няма да е от най приятните изживявания...![]()
От как заради "Повтаряй след мен", щях да се метна от стълбата, докато фреона ме гонеше, имам едно наум с тяхни машини.
функционирането си токсични течности![]()
Сега като го прочетох това няма начин да не демонтирам поне един климатик тая зима ... че то било купон бе, че и повод приятели да поканиш... поне 2ма .. ако си в панелка може и повече да се викнат за отцепка...![]()