Здравейте,
Имам акумулаторен винтовер Skil на 12v., но понеже батериите му са пълен боклук отрязах мястото където се захващат батерията и реших да си го направя на ток. Знам че ми трябва някакъв трансформатор за 12v. но не знам колко ..Ah трябва да е. Да спомена че батерията беше 12v. 1,2Ah. предполагам че ми трябва нещо такова ТРАНСФОРМАТОР 220VAC - 12VAC 3A но изобщо не съм сигурен. Надявам се някой да каже какво ще ми свърши работа за целта.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Първоначално публикувано от Kasap
 Първоначално публикувано от Kasap  
 Мислих си че е по-лесно, просто един трансформатор и готово
 Мислих си че е по-лесно, просто един трансформатор и готово  .
.  , отдавна си го подготвих да си направя ел.дрелка само където си мислих че по-лесно ще се справя.
 , отдавна си го подготвих да си направя ел.дрелка само където си мислих че по-лесно ще се справя. 
						 . Един познат си е решил проблема с една акумулаторна батерия 12V - 12Ah и един кабел около 3 метра и разправя че по два дена кара здрава работа (за мен повече от достатъчно). Аз лично като работа на Skil съм много доволен като изключим качеството на батериите му, просто не се бях сетил за такъв вариант а и ще си остане основната идея да съм независим от това дали има ток наблизо.
. Един познат си е решил проблема с една акумулаторна батерия 12V - 12Ah и един кабел около 3 метра и разправя че по два дена кара здрава работа (за мен повече от достатъчно). Аз лично като работа на Skil съм много доволен като изключим качеството на батериите му, просто не се бях сетил за такъв вариант а и ще си остане основната идея да съм независим от това дали има ток наблизо.
 .
.