Здравейте
Видях в Метро промоция на въпросното зеге - два броя за 76,79лв. Искам да попитам тези които са запознати , дали е добър модела и заслужава ли си за тази цена
Благодаря предварително.
Прободен трион - Зеге 100mm 750W (лазер) Einhell
Здравейте
Видях в Метро промоция на въпросното зеге - два броя за 76,79лв. Искам да попитам тези които са запознати , дали е добър модела и заслужава ли си за тази цена
Благодаря предварително.
Прободен трион - Зеге 100mm 750W (лазер) Einhell
Модела не става за нищо, по-добре не си го вземай, но ако го ползваш 5 пъти в годината за грубо рязане, става.Ако ще го ползваш за по-точно рязане, забрави го.
Аз имам подобен Айнхел и за домашни дейности (5 пъти в годината) - става.Във всеки случай зегето не е прецизен инструмент и колкото по-дебели плоскости режеш, токова по-голямо е изкривяването.
Не виждам конкретния модел с какви ножчета работи , а те са 2 вида U и T . Ако този модел работи само с У тип ножчета , по-добре се ориентирай към друг модел/марка. У типа ножчета се хващат към зегето с едни шестограни и смяната е досадна.
Ще го използвам за домашни цели , и затова бюджета е 40 лв , и въпроса ми е дали може да се вземе по добро нещо от това за 40 лв или това да взимам?
Аз имам подобно(марка Einhel) купено от Метро в комплект с още 4 инструмента за 104лв с ДДС.
Не е професионален инструмент, но става за домашно рязане на дърво и метал.Не трябва да го пренапрягаш, защото може да изгори.
Имат един проблем -има една метална пластина отпред която посредством два болта(пет или шестограми) държи металния нож който реже.Та тази "метална пластина" е направена от някакъв много крехък метал, който не е желязо или стомана-прилича на чугун, но е изключително нискокачестевена и се троши лесно.Моята така се строши. Може да се направи нова при стругар и преполагам няма да струва повече от 5 лева, хайде нека да е 8 лева.Та ако не беше тази пластина за домашно ползване щеше да става.
За тази цена НЕ БИХ си купил такъв.Виж ако е за 15-20 лева си струва, защото когато се строши пластината все някой стругар/фрезист ще ти ня направи от желязо, ще е по-дебела и няма да има такива проблеми.
Иначе за тази цена НИКОГА .
От същият комплект има и пробивна машина на която от натоварването досега 5-6 пъти и горя кабела от машината до контакта, защото се загрява, а вътре се състои от много на брой тънки жички които се прекъсват.
Винтоверта съм го ползвал от дъжд на вятръ, но е слаба работа и батерията му е такава, шлайфа съм го позлвал не малко и все още се държи, макар че се е разхлопал, а има и една полираща машина на която се слага шкурка-нея никога не съм я позлвал.Все пак свършиха доста домашна работа в 2 апартамента.
Тази марка са китайски еднодневки.
Този пост е редактиран от justify; 20-02-13 в 16:42.
Ама чакайте бре.Линка в първия пост е за 69 лева и стотинки, пише че 2 броя са 76 лева, но това най-вероятно е без ДДС , тоест цената ще отиде на 100лв или ако има някой с който да си разделят парите и зегетата по 50 лв на човек.
Ха сега де???
Линка на модела просто го намерих в нета за да покажа кой е модела , а цената в метро си е 76,79лв за два броя. Има я офертата в брошурата на метро за тази промоция
http://proxy.metro-group.com/METRO-Bulgaria/Kupi1-vzemi1-bezplatno/#/spreadview/4/
това е брошурата.