Отговор: Избор на моторна резачка
Вземи си електрически, по-добър избор е за това, което ще правиш.С посочените от теб ще имаш само ядове.
Всичките са от зрънчо .Дано да има някой колега със съвет.
- - - - - - - - - -
Еди е прав. Eлектричките по добре
Аз имам едно ел. Спарки 1800W от сума ти години и бая кубици е "изяло" ама нямам никаква представа днешната продукция далr я бива.
Що не викнеш някой да ти ги нареже - едва ли ще ти излезе повече от 40-50лв
п.п. Ако се заемеш сам внимавай за пирони ако са стари греди .:Drinks:
Ами искаше ми се да имам една такава техника и си мислех,че който и да е бензинов мотор ще е по-добре от електрическия.Ама сега ме карате да се замисля.Ще изчакам още малко мнения и ще мисля докато си пия виното довечера :Drinks:
Виж началната страница на брошурата на хоумакс, там има една ел. за 89 лева, имам я от времената, когато името на магазина беше друго. Наглед нищо претенциозно, но върши работа. На мен ми се наложи да скъся веригата с едно звено, но много дърва е нарязала. Когато я купувах, търсех лека и с къса шина, да мога да кастря на височина с нея, щото имам по-голяма, също ел, но е тежка (руска), и почти не я ползвам вече.
Подкрерям Светльо1. Плати си да ти нарежат гредите и си пий винцето спокойно, че стават и сакътлъци доста с тези машини.
Нещо за 20 лв да предложите на човека ? :lol: Бензинов трион под 350-400 лв е пари на вятъра.Електрическите за мене не са преносими триони, щото не можеш да отидеш където си искаш и да отрежеш нещо.Все пак се прецаках и от мазохизъм купих на баща ми един от 200 лв - изгоря малко след гаранцията.Взех му един Щил бензинов за 450 лв и се приключи с драмата ,реже си и не го мислиш само гориво да има и чат пат се сменя веригата.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Alexi
щото не можеш да отидеш където си искаш и да отрежеш нещо ..
За такова начинание не трябва да се стиска. Ще си изкара парите за нула време, при тази цена на дървата. За предпочитане обезшумена.
А какво ще кажете за този:
https://www.mr-bricolage.bg/catalog/...er-899411.html
В момента е намален на 199 лв.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Alexi
Нещо за 20 лв да предложите на човека ? :lol: Бензинов трион под 350-400 лв е пари на вятъра.Електрическите за мене не са преносими триони, щото не можеш да отидеш където си искаш и да отрежеш нещо.Все пак се прецаках и от мазохизъм купих на баща ми един от 200 лв - изгоря малко след гаранцията.Взех му един Щил бензинов за 450 лв и се приключи с драмата ,реже си и не го мислиш само гориво да има и чат пат се сменя веригата.
Човека ти е отговорил на въпроса от темата с пример, ти продължаваш да питаш. Парите все пак са си твои де.
Ако искаш свястна машина, която ще си ползваш дълго време и да не я псуваш при всяко палене, приготви си 360 лева и си вземи един ЩИЛ от лекия клас, в момента има промоции.Другото е котка в чувал и много псувни и ядове.Ако е само за дървениите, които са ти останали от строежа, вземи си една бичкия или една електричка.
Имам бензинов и вече не го ползвам, защото си взех този Електрически верижен трион Stiga SEV 2416Q, 2400 W, 40 cм - eMAG.bg Хубава машинка и не отстъпва с нищо на бензиновия/любителски клас/.Вече не мисля дали бензина не ми е одъртял и да купувам нов.
Благодаря на всички за мненията.В интерес на истината не ми помогнахте много тъй-като всеки ми казва да купя Щил или Хускварна.Аз съм напълно наясно че е по-добре да караш мерцедес,ауди или лексъс например,както и да купиш скъпа и маркова резачка, обясних че ще нарежа едни греди и после ще стои за зор-заман дето се казва.За какво да влагам толкова пари?Партнера който показах е с 5 г. гаранция,но и там ме спряхте.Късно прочетох мнението на VLADO 66 - вижда ми се добра машинката,но покупката вече е факт. :
MCCULLOCH Бенз.моторен трион CS 330 | Моторни триони | Гра
Позволих си малко по-скъп,но го взех на изплащане без оскъпяване.Няма 5 год. гаранция като Партнера,но за сметка на това е made in U.S.A
Надявам се да ми върши работа.
:Drinks:
CS 330 е произведена във фирмен завод в Китай.Моят бензинов MCCULLOCH дето писах за него е мексикански, така че все тая.Със здраве да го ползваш.