Здравейте,след като грубяните от форума НАПРАВИ СИ САМ счетоха запитването ми за реклама и бях оплют жестоко и наречен с какви ли не епитети, бих искал да попитам професионалистите от вас какво мислят за следната строителна технология за еднофамилна къща която предлага една въпросна фирма но за да не се счете като реклама ще опиша накратко какво представлява вместо да прилагам линк: Фундаменти - единични стоманобетонови. Фундаментна конструкция - монтажна единична стоманобетонна.Носеща конструкция - скелетна стоманобетонна монтажна, връзките се извършват чрез анкериране и замонолитване без заварки на елементите. Покривна конструкция(Плосък покрив) - плочи от стоманобетонови напрегнати панели с кухини, които се замонолитват. Външни стени - стоманобетонов панел с дебелина 11 см, включващ 6 см изолационен слой ЕПС и 5 см текстура, размерите са стандартизирани на 5м(Д) на 3.6(Ш) на 3.5(В) всеки модул е 18 кв. а технологията позволява неограничена повтаряемост на модулите, както и неограничен брой и големина на отворите в стените. Светъл отвор на вътрешните помещения - фиксиран на 2.6. Фирмата производител съветва топлоизолацията да бъде поставяна само от ВЪТРЕШНАТА страна( това да си призная е много странно за мен защото ми се струва хем като по-неефективно решение от гледна точка на изолацията хем намаляващо вътрешните пространства) и размера и да бъде минимум 15 см а те лично препоръчвали 25( което пак ми изглежда не много добро решение). В общи линии е това, благодаря предварително на взелите отношение и ще помоля да се избягват обидните думи за да не принизяваме този прекрасен форум на нивото на грубяните от НАПРАВИ СИ САМ.