Здравейте, трябва да си купувам нова прахосмукачка.
Гледам на новите пише разни неща за водни филтри, HEPA филтри, ватове засмукваща мощност и т.н.
Препоръчайте ми някоя добра прахосмукачка на разумна цена тъй като не съм много наясно?
Здравейте, трябва да си купувам нова прахосмукачка.
Гледам на новите пише разни неща за водни филтри, HEPA филтри, ватове засмукваща мощност и т.н.
Препоръчайте ми някоя добра прахосмукачка на разумна цена тъй като не съм много наясно?
До колко пари?И какво ще чистиш?Искаш ли водно чистене?Иначе много хубава и аз продавам ама няма да ти хареса цената която е за много хубава прахосмукачка.Мога да отбия малко от цената като на съфорумец и мога да ти я доставя до всеки по-голям град.Въпроса е колко пари ти се дават и какво очакваш.
AEG Vampyr CE ползвам аз. Отлепя балатума. За домашно ползване друга няма да си купя.
И аз в скоро време ще си взимам такова "чудо". Бях убеден, че ще е твърдо с воден филтър, защото знаем, че другите (колкото и да и е финен филтъра) връщат на-фините частици прах обратно в стаята. Обаче наскоро разбрах, че и тези с водата си имат "подмолни камъни". Те пък връщат вода, но омесени с бактерии изсмукани от пода, а това е идеалната среда за развитието им. Сега доколко е вярно последното ми се ще да разбера и дали ако е вярно все пак има прахосмукачки, които редуцират този ефект.
Най-добре отиди в магазина за техника който и да е той техно.... разгледай ги и си вземи която ти допадне. Аз си взех една ЛГ за 70лв и вече две години си работи като се използва по 1-2 пъти в седмицата за 40 квадрата
И водния филтър не задържа всичко на 100%. Даже е с по-лоши характеристики и затова винаги след водния филтър си има и въздушен. Предимствата на водните е в това, че нямаш торбичка. Имай предвид, че е по удобно обикновенна прахосмукачка с еднократни торбички. Не случайно водните немогат да заменят обикновените с торбичка. Освен това след случене с водна трябва да измиеш съда с водата. ако ти е необходимо свръх мощна прахосмукачка вземиси такава с циклон. Водната пък няма консумативи. По точно има за въздушния филтър, ако го има.Първоначално публикувано от lrn
Като чета колко сте педантични все едно имате операционна зала у дома.
А бе не е баш така. Въпроса е да се информираме , кое е по-добро. Плюсове и минуси, цени и т.н. Това мисля са принципни въпроси. Така стимулираме (уж) качественото производство.Първоначално публикувано от dragozow
ето ви и друга тема за прахосмукачки http://forum.setcom.bg/index.php/topic,27552.0.html
Какво ще кажете за този модел - http://www.tehnomag.net/eshop.php?bo...1&promo=&id=18
има комбиниран воден и HEPA филтър?
Малка и е всмукателната мощност. Иначе е яка прахосмукачка за много пари.
Наште си купиха наскоро такава. Много са доволни. Понеже не бяха ползвали такава с воден филтър, малко им се промени маниера на работа. Не е удобно да почистиш само коридора примерно, щото трябва след това да се хвърли мръсната вода и да се изплакне контейнера. Съответно трябва да имаш удобно място къде да го "проснеш" да изсъхне (контейнера и разните му гъби и филтри вътре). Но тези неудобства си струват, като се има предвид ще не ти връща най-финия прахоляк обратно. За прахосмукачката какво мога да кажа. Стабилно е направена и е помислено за детайлите - "анджекламите" са си вътре, мотора се охлажда с отделен кръг, дръжката е телескопична и е метална. Немога да преценя като параметри каква и е смукателната мощност, обаче смуче доста "яко" на най-високата степен (4 степени) - майка ми я използва гледам само на най-високата.