Техномаркет - пак със скандално предложение...
http://technomarket.bg/philips-green.php#
Сливи за смет - върнете стария си уред и вземете нов такъв от Philips с 15% отстъпка !!!
Страхотно ! Тъкмо имам един стар полу-работещ фритюрник Neo, и ми трябва нов. А Нео-то купих за 30лв преди време :) Значи Philipsa, който гледах вчера за 200 лв ще ми излезе с 30лв по-евтино. Оферта е, ще взема 100% от стойността на Нео-то :ole Яко.
Само дето цените на всички Philips продукти, участващи в промоцията (а сигурно и неучастващи) от днес в вдигната с 10-15%.... Големи мизерници :taz
И за да не съм голословен, показвам снимката, която снощи направих в техномаркета:
http://img382.imageshack.us/img382/8427/dsc07867.th.jpg
и линк с днешната цена (промоцията се рекламира по медиите и на сайта им от днес:
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09030388
Да правилно, беше 199, вече е 219.
Така за една нощ бъдещия ми фритюрник поскъпна с 20лв.... за спорта...
Да обобщя : типично по нашенски вдигаме цените с определен процент, и след това правим супер-дупер яка промоция с намаление :god
И без това отдавна са ми черни в очите техномаркет, на фона на всичките пари оставени там.... така че приключвам с тях
Re:Техномаркет - пак със скандално предложение...
Това ми напомня дните, когато си купих от технополис китайска духалка за 21 лв на промоция, която след изтичането на промоцията беше 19 лв :081:
Един приятел си купи от там монитор. Аз му се накарах и влязох в нета да му показа, че има места където ще е по-евтин. Когато видях резултата, макар и да очаквах подобен, паднах от стола. В известни фирми за компютри същия монитор се предлагаше с повече от 100 лв по-малко. А техномаркет ги мразя заради една случка преди много години и оттогава гледам да не стъпвам там
Тия не плачат ли за глоба? До колкото знам това е наказуемо.
Еми това е то - българска стряскаща действителност! Затова младите хора са все по-малко тук. И аз се оглеждам за емигриране. Браво, че споделяте тези неща! Това е много полезно! Винаги, когато си купувам нещо първо в този форум чета!
Да не те плаша, но тези тактики не са измислени от българи :)
Ако мислиш, че след емигрирането ще се оправиш без четене по подобни форуми и като влезеш в магазин няма да има куп гладни хиени, опитващи се да те прецакат по някакъв начин - по-добре си стой тук. :)
Абе, човек бил съм в чужбина, живял съм там, няма такива простотии! Там промоциите са истински! Може тези тактики да са измислени извън България, но явно вече не се прилагат там! Просто ние сме доста назад и при нас сега са модерни. И ние ще го изживеем този мрачен период, но не знам след колко години. На мен просто не ми се чака, защото няма да е по време на моя живот!
Еми чудесно е, че си бил... моите наблюдения са от преди 2 седмици за абсолютно същия случай, само че с панталончета от магазин на Шанз'Елизе.
Закупих си 2 чифта от яката промоция - 1бр 60Е, два бр само за 90Е, а като се върнах в квартирата по случайност мъжът на хазайката беше със същия панталон, разговорихме се и се оказа, че го е купил месец по-рано от същата верига за 49Е, а не за 60 :)
Еми пред тези факти нямам какво да кажа, освен, че аз лично на такива дивотии не съм попадал, нито в Щатите, нито в Европа. Споделям само това, което лично съм видял!
Цитат:
Първоначално публикувано от КрИс
Еми чудесно е, че си бил... моите наблюдения са от преди 2 седмици за абсолютно същия случай, само че с панталончета от магазин на Шанз'Елизе.
Закупих си 2 чифта от яката промоция - 1бр 60Е, два бр само за 90Е, а като се върнах в квартирата по случайност мъжът на хазайката беше със същия панталон, разговорихме се и се оказа, че го е купил месец по-рано от същата верига за 49Е, а не за 60 :)
веригата може и да е същата, ама магазина едва ли е бил на Шанз'Елизе ;)
Няма значение - във всички магазини на една верига цените са еднакви. Дали е на главната търговска улица или в Мол, на 20км от центъра е все тая...
ПС - Говоря за конфекция, в магазини с гащи за 4 цифрени суми не влизам, а и тях сигурно ги има само в центъра.