Резултати от 1 до 11 от общо 11

Техномаркет - пак със скандално предложение...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Техномаркет - пак със скандално предложение...

http://technomarket.bg/philips-green.php#
    Сливи за смет - върнете стария си уред и вземете нов такъв от Philips с 15% отстъпка !!!
    Страхотно ! Тъкмо имам един стар полу-работещ фритюрник Neo, и ми трябва нов. А Нео-то купих за 30лв преди време Значи Philipsa, който гледах вчера за 200 лв ще ми излезе с 30лв по-евтино. Оферта е, ще взема 100% от стойността на Нео-то Яко.
    Само дето цените на всички Philips продукти, участващи в промоцията (а сигурно и неучастващи) от днес в вдигната с 10-15%.... Големи мизерници
    И за да не съм голословен, показвам снимката, която снощи направих в техномаркета:

и линк с днешната цена (промоцията се рекламира по медиите и на сайта им от днес:
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09030388
    Да правилно, беше 199, вече е 219.
    Така за една нощ бъдещия ми фритюрник поскъпна с 20лв.... за спорта...

Да обобщя : типично по нашенски вдигаме цените с определен процент, и след това правим супер-дупер яка промоция с намаление
    И без това отдавна са ми черни в очите техномаркет, на фона на всичките пари оставени там.... така че приключвам с тях

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Re:Техномаркет - пак със скандално предложение...

Това ми напомня дните, когато си купих от технополис китайска духалка за 21 лв на промоция, която след изтичането на промоцията беше 19 лв

4. Тук е от
    Dec 2005

Един приятел си купи от там монитор. Аз му се накарах и влязох в нета да му показа, че има места където ще е по-евтин. Когато видях резултата, макар и да очаквах подобен, паднах от стола. В известни фирми за компютри същия монитор се предлагаше с повече от 100 лв по-малко. А техномаркет ги мразя заради една случка преди много години и оттогава гледам да не стъпвам там

5. Тук е от
    Feb 2004

Тия не плачат ли за глоба? До колкото знам това е наказуемо.

6. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора

Еми това е то - българска стряскаща действителност! Затова младите хора са все по-малко тук. И аз се оглеждам за емигриране. Браво, че споделяте тези неща! Това е много полезно! Винаги, когато си купувам нещо първо в този форум чета!

7. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Да не те плаша, но тези тактики не са измислени от българи
    Ако мислиш, че след емигрирането ще се оправиш без четене по подобни форуми и като влезеш в магазин няма да има куп гладни хиени, опитващи се да те прецакат по някакъв начин - по-добре си стой тук.

8.  

9. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора

Абе, човек бил съм в чужбина, живял съм там, няма такива простотии! Там промоциите са истински! Може тези тактики да са измислени извън България, но явно вече не се прилагат там! Просто ние сме доста назад и при нас сега са модерни. И ние ще го изживеем този мрачен период, но не знам след колко години. На мен просто не ми се чака, защото няма да е по време на моя живот!

10. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Еми чудесно е, че си бил... моите наблюдения са от преди 2 седмици за абсолютно същия случай, само че с панталончета от магазин на Шанз'Елизе.

Закупих си 2 чифта от яката промоция - 1бр 60Е, два бр само за 90Е, а като се върнах в квартирата по случайност мъжът на хазайката беше със същия панталон, разговорихме се и се оказа, че го е купил месец по-рано от същата верига за 49Е, а не за 60

11. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора

Еми пред тези факти нямам какво да кажа, освен, че аз лично на такива дивотии не съм попадал, нито в Щатите, нито в Европа. Споделям само това, което лично съм видял!

12. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Еми чудесно е, че си бил... моите наблюдения са от преди 2 седмици за абсолютно същия случай, само че с панталончета от магазин на Шанз'Елизе.

Закупих си 2 чифта от яката промоция - 1бр 60Е, два бр само за 90Е, а като се върнах в квартирата по случайност мъжът на хазайката беше със същия панталон, разговорихме се и се оказа, че го е купил месец по-рано от същата верига за 49Е, а не за 60
    веригата може и да е същата, ама магазина едва ли е бил на Шанз'Елизе

13. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Няма значение - във всички магазини на една верига цените са еднакви. Дали е на главната търговска улица или в Мол, на 20км от центъра е все тая...
    ПС - Говоря за конфекция, в магазини с гащи за 4 цифрени суми не влизам, а и тях сигурно ги има само в центъра.

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Техномаркет
    От qnkogundito във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 24-10-11, 00:35
  2. GPS навигация от Техномаркет
    От drecolli във форум GPS - модели, софтуер, карти и трикове
    Отговори: 4
    Последно: 09-12-10, 19:00
  3. Хладилници Electrolux в Техномаркет
    От maddog9 във форум Хладилна техника
    Отговори: 3
    Последно: 06-03-09, 15:01
  4. Топалов-Крамник пред скандално прекъсване на мача?
    От Wise във форум Коментирай новина
    Отговори: 51
    Последно: 19-11-06, 20:41
  5. Технополис Vs Техномаркет
    От DeathKnight във форум Анкети
    Отговори: 29
    Последно: 26-01-06, 15:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе