Re:Грил/Скара Електролукс
Имаш два варианта:
1. Купи си скара с пръчки, а тази подари на някого
2. Свикни да боравиш с нея /по-тънки пържолки, киснати в марината, пребити двустранно с дървен чук/
В никакъв случай не чепкай термостата! В противен случай ще я изхвърлиш след точно 3 месеца. Това твърдение е емпирично доказано от мой приятел и потвърдено от независим експерт /от мен/. Успех! :Drinks:
Голяма глупост. Що продават такива неща. Всичката ми домакинска техника е Електрлукс и си викам трябва да е добре ама.....
Имам същата-Филипс (явно в един завод са ги правили) и е същия цирк-рекламирах я, замениха терморегулатора-без ефект, шунтирах го преди година и още работи :Drinks:
Ще има ремонт. Така ги виждам нещата :))
Благодаря rony67 :Drinks:
У нас сме с тази: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09020670
Прави страхотна жега, Made in France, доволни сме от нея много. Недостатък е, че тефлонът вече почна да се жули по края, има едно петънце около 2-3см ужулено, а я пазим много при миене. Освен това, като я избирах ми отвориха 3-4 преди нея, всичките бяха с ужулен тефлон на скаричката, а една беше със счупена пластмаса на корпуса.
Цитат:
Първоначално публикувано от drecolli
п.п. Как ме е яд че не си взех една от 20лв с пръчките. Прегаря ли, не се миели. Е кво ползваш полвин година и хвърляш. Сега като имам от 130лв да ми седи акто украса. :081:
Да бе, да - полвин година - 2 години нямаш проблеми. Яка експлоатация. Ама и миещи (от типа на твоята) има за 20лв