Селед дълго обсъждане с жената и обещания от моя страна че когато пека на терсата няма да влиза миризма в апартамета, най-акрая си взех скара.
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09066679
Страхотно разочарование.
Скарата е с термостст, достига зададената Т и изключва. Да ама тази Т е крайно недостстачна да се пече каквото и да е. Процеса на печене протича единстевно в момента когато нагреватела е включен. Проблеме е че температурния диапазон на термостата е много голям и като изключи минава доста време преди да влючи отново. През това време пържолите само си седят на скарата. Нито пушек нити звук от печене. Крайния резултат е нещо средно между задушено и печено на скара. Другото е, че за една свинска пържола отива към 30 мин.
Въпроса ми е да натегна ли термостста или направо да го изолирам? Знам че ще ми отпадне гаранцията ама закакво ми е като не може да се ползва така.
За мен скарата трябва да нагрява постояно за да има ефект. Въпроса е при такъв режим ще прегори ли тефлоновото покритие?
п.п. Как ме е яд че не си взех една от 20лв с пръчките. Прегаря ли, не се миели. Е кво ползваш полвин година и хвърляш. Сега като имам от 130лв да ми седи акто украса.