-   Рекламация Стийм Моп  Здравейте колеги,

Искам да споделя, че въпреки че и бях забранил жена ми купи Стийм Моп, който за нищо не става.
 Пълна подигравка е този продукт, само замазва и дори фугите на банята не мога да измия с пароструката. Та на въпроса.
 Исках да го върна стийм мопа, тъй като в рекламата по телевизията, казват, че ако не си доволен в срок от 7 дни може да го върнеш. Само, че от магазина ми съобщиха, че това се отнасяло само за онлайн покупки, а не за такива, които са купени в магазина и ми показаха един дребен шрифт на последната страница на ръководството, което пише, че това е така.
 Според мен аз имам основание за рекламация, защото съм подведен като потребител.
 Моля, за вашите мнения и какви действия да предприема.

-   Re:Рекламация Стийм Моп  А ти и изкарай,закона за защита на потребителя...ако не се лъжа там пише до колко дена можеш да правиш рекламация.Стига да не си изпуснал срока... 

-   Re:Рекламация Стийм Моп  Връщането в 7-дневен срок без каквото и да мотивация е само за дистанционни(интернет, по телефон и др.) покупки.

Стоки закупени от магазина можеш да върнеш ако имат някакъв конкретен дефект/несъответствие, ти направиш рекламация и впишеш в книгата за рекламациите на съотвения обект(магазин) в какво точно се изразява несъответствието на стоката.Несъответствието трябва да е съществено и да не ти върши работа за това за което е рекламирана и за което въз основа на посоченото в тази реклама си я закупил. Повече тук

-   Re:Рекламация Стийм Моп  Страшен боклук .
 Ние така и направихме- обадихме се и без никакви увъртания си я взеха с куриер.
 Купихме я по телефона.