Резултати от 1 до 4 от общо 4

Рекламация Стийм Моп

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2011

Рекламация Стийм Моп

Здравейте колеги,

Искам да споделя, че въпреки че и бях забранил жена ми купи Стийм Моп, който за нищо не става.
    Пълна подигравка е този продукт, само замазва и дори фугите на банята не мога да измия с пароструката. Та на въпроса.
    Исках да го върна стийм мопа, тъй като в рекламата по телевизията, казват, че ако не си доволен в срок от 7 дни може да го върнеш. Само, че от магазина ми съобщиха, че това се отнасяло само за онлайн покупки, а не за такива, които са купени в магазина и ми показаха един дребен шрифт на последната страница на ръководството, което пише, че това е така.
    Според мен аз имам основание за рекламация, защото съм подведен като потребител.
    Моля, за вашите мнения и какви действия да предприема.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Re:Рекламация Стийм Моп

А ти и изкарай,закона за защита на потребителя...ако не се лъжа там пише до колко дена можеш да правиш рекламация.Стига да не си изпуснал срока...

4. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Връщането в 7-дневен срок без каквото и да мотивация е само за дистанционни(интернет, по телефон и др.) покупки.

Стоки закупени от магазина можеш да върнеш ако имат някакъв конкретен дефект/несъответствие, ти направиш рекламация и впишеш в книгата за рекламациите на съотвения обект(магазин) в какво точно се изразява несъответствието на стоката.Несъответствието трябва да е съществено и да не ти върши работа за това за което е рекламирана и за което въз основа на посоченото в тази реклама си я закупил. Повече тук

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Страшен боклук .
    Ние така и направихме- обадихме се и без никакви увъртания си я взеха с куриер.
    Купихме я по телефона.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. РЕКЛАМАЦИЯ И ПРАВА
    От koceto123 във форум Телевизори
    Отговори: 18
    Последно: 29-12-14, 07:12
  2. Рекламация в Технополис
    От dbitzepsa във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 26-02-13, 11:44
  3. Технически въпрос свързан с право на рекламация
    От valdim във форум Профилактика и гаранция
    Отговори: 27
    Последно: 15-07-12, 19:36
  4. Предстои ми рекламация. Как да стане ?
    От bengan62 във форум Черен списък
    Отговори: 2
    Последно: 13-08-08, 14:55

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе