Corona CSH-AX228 - от къде да си купя дистанционно?
Здравейте имам малък роблем
Малкият ми син набара дистанционното на климатика и представете си какво стана. Поиграло си детето с него и му счупи дисплея. Така та дистанционото си работи обаче не се знае на какви градуси, на какъв режим и т.н. Та въпроса ми може ли някой от пловдив да ми помогне с намирането на дисплей за въпросното дистанционно(МОДЕЛ НА ДИСТАНЦИОННОТО CORONA CSH-223CV) или подходящo и работещо с този модел клими универсални дистанционни, защото прочетох из форума, че за тази марка и модел трудно се намират универсални дистанционни. Благодаря за всички отговори.
Re: дистанционно за климатик corona csh ax228
Брато със сигурност има универсано, мисля, че беше около 20 лева. Ако си от Пловдив пиши за да ти кажа къде да идиш за да си го купиш, вероятно ще имат и оригинално. Такова ли е? http://page5.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/e69561196
Цитат:
Първоначално публикувано от blue1
СЪщото е, мислех си евентуално да купя едно универсално от Викивата, обаче там са малко като тях си, и да го купя и да ми седи в къщи като паметник :)), абе м/у другот този климатик инверторен ли е,не че толкова ме "интересува", доволен съм малък разход на е ел.енергия, върши си работата, но ей така за инфо. И blue 1 ще съм ти благодарен ако ми кажеш от къде мога да си закупя оригинално дистанционно за този модел клими :)
Магазина на ул."Янко Сакъзов" фирмата е "ННТ-3". Ако все пак го нямат оригинално в което се съмнявам, те продават универсални специално за климатици. Климатика ти е инверторен но за повече инфо напиши модела на самият климатик.
Re:Corona CSH-AX228 - от къде да си купя дистанционно?
:bravo Аз имам същия климатик.Върха е!Универсално дистанционно - не става!Дистанционно ще намериш на "Кукленско шосе",малко преди митницата.От страната на митницата.Малко след хотел Родопи.Пред магазина има изкарани за продан мини трактори.Успех!И да почерпиш! :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от blue1
Магазина на ул."Янко Сакъзов" фирмата е "ННТ-3". Ако все пак го нямат оригинално в което се съмнявам, те продават универсални специално за климатици. Климатика ти е инверторен но за повече инфо напиши модела на самият климатик.
Намери ли там дистанционо за Короната?
Здравейте искам да попитам за мнения за климатик Corona csh-s224g и малко техн.информация.Ще го монтират в стая 7м2 без външни стени източно изложение прозореца е към терасата която е остъклена.
evgeny_79 ,за тази стая трудно ще намериш климатик дето да не става. :)
Иначе короната ти е идеална-производство 2004г.
охлаждане:2,2kw. консумация:415w.
отопление:2,5kw. консумация:475w. COP-5,26
при 2°C :2,6kw. килограми вътрешно/външно тяло 9,5/28,5кг.
Ако е запазен направо го отнасяй.