Re:проблем с климатик Фишер
За тези седем години, правена ли е пълна профилактика на климатизатора?
:ole Б раво за бързата реакция - да чистиха го пръскаха го ...с едно ароматно нещо ...и това друго не .
Тоест, само са имитирали дейност...
Ами дори и така да е .... имаш ли идея?Да взема да го рестартирам ?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321375920[/time]_________________________________________________
Само да кажа че работното ми време свърши ... така че се пребирам и започвам да се боря сама с проблема си !!!Утре живот и здраве ще кажа дали съм го излекувала .
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321432440[/time]_________________________________________________
Добро утро . Реших си проблема - всъщност съм активирала режим AIR REFRECH явно батериите на дистанционното са били слаби и на дисплея не показваше иконките ...сега го изключих и се оправи :))
Искам да помогна на приятел с Fisher SAX 18 купен през 2008г.Климатикът е конвенционален.Днес изненадващо спря да работи на отопление и на дисплея му се изписва нещо като Е3.Не зная дали това е код за грешка.Пробвах на охлаждане-работи.Изключване от контакта не помага.Машината работи на отопление около 2-3 минути и спира.Не можах да намеря грешките за модела.Измерихме датчиците - вътрешен тръбен(5 килоома при 20 гр.),вътрешен измерващ темп. на входящия въздух подобна стойност,външният тръбен датчик при 2 град. около 11 ком.Моля ако имате информация,схема или идея помогнете.
Отговор: проблем с климатик Фишер
Здравейте някой има ли идея E 3 грешка която се изписва на дисплея , на климатик Фишер ,какво значи това ?
adrian1978, колко регистрации във форума имате?
Според оскъдната информация за Фишер, грешка Е3 може да означава "активиране на защита срещу високо налягане", също проблем(дефект) в свързващите кабели или в управляващата платка.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Jack Krauser
Според оскъдната информация за Фишер, грешка Е3 може да означава "активиране на защита срещу високо налягане", също проблем(дефект) в свързващите кабели или в управляващата платка.
Мерси , значи да викам техниците :(
- - - - - - - - - -
Цитат:
Първоначално публикувано от
Aleksandars
adrian1978, колко регистрации във форума имате?
Само тази ми е , всичко друго може би е съвпадение