Интересно ми е тези нашите климатици дали си заслужават парите? За бойлерите ясно,но климите
Интересно ми е тези нашите климатици дали си заслужават парите? За бойлерите ясно,но климите
Дипломат нямат производство, те са само търговци. Така че най-вероятно това ще са климатици от рода на нео, краун.....само че с марка дипломат. Ти къде ги видя, я дай линк да ги видим.
Дано нещата да не стоят като с БГ термопомпените бойлери, които струват колкото френските такива.
http://www.diplomat.bg/bg/category/k...istemi-13.html ето тука ги гледах
Е ти цените, а и с тези 2 годинки гаранция, направо ше избият рибата.
http://singer.bg/singer/index.php?pa...chk=1&Itemid=1
Май ги има и като друга марка
някаде из форума я има същата тема беше повдигната преди време
За тези пари по добре Хитачи, LG или панасоник.Първоначално публикувано от mitaka7717
Това като се развали и няма кой да се заеме с поправката...
За бойлерите какво е ясно? Бойлерите им отдавна не се правят при ЧАЙките във ВарНА , а направо в Чайна, както цялата им продукция. Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала кракатаПървоначално публикувано от mitaka7717
ами аз от моя бойлер съм си доволен лятото плащам 32 лева ток с включени постоянно бойлер хладилник диспенсър за вода използват се още кафе автомат микровълнова фурна телевизор и печка за готвене та не знам де ги правят но са доста икономични имайки в предвид месечната сметка
Ами
1. Не мога да твърдя твоя дали е варненски или китайски
2. Няма никакво значение за икономичността, а за здравината.
3. Икономичността зависи право пропорционално от изразходваното количествво топла вода
Абе не знам но като ги видях се зарадвах
1 защото са български
2 защото би трябвало да са съобразени изцяло с нашия климат
3 защото би трябвало да имат добре изградена дистрибуторска мрежа и сервизна база
Лятото слагах един Дипломат инвертор 18 ска, чистокръвно произведен в Китай, не знам в коя фабрика от вън.Май беше с 2 топлообменик-колко е хубав не знам. Така че, който има желание, може да рискува и да си сложи и да сподели как е