Finlux-09A410DCW INVERTER
Здравейте,
въпросния климатик, в един Бриколаж го има на промоционална цена от 399 лв. - http://zora.bg/catalog/product_detai...0dcw_inverter/ 3-4 бройки са.
Заслужава ли си, при положение, че в същия Бриколаж има и Hitachi RAS-25FH6 за 599 лв. - http://klimatici.biz/product/570/kli...rac-25fh6.html
Помещението ми е около 14м2 - панелка с една външна стена. Заслужават ли си 200-те лева повече за Hitachi-то?, спалня ще е помещението и климата ще се пуска привечер. Тези 200 лв биха отишли за монтажа примерно
Re:Finlux-09A410DCW INVERTER
аз съм за хитака пона дейден ми изглежда ама товаси е моито мнение и е на любител
Цитат:
Първоначално публикувано от orion_1
Предполагам това са преоценени бройки който няма да имат и гаранция според ЗЗП. Иначе за тази цена хитака си е бонус стига да е в кашона а не преоценен заради дефекти,
Цитат:
Първоначално публикувано от johny01
То е ясно, че с 1500 + лева всеки знае какво да купи:), ако можех да ги дам нямаше да пиша тема за финлукса и хитачито.
Въпроса ми и за тези 399 лв става ли Финлукса, не очаквам чудеса, но при нормална цена от около 800 лв - цената в Бриколажа е на половината:)
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329676540[/time]_________________________________________________
Цитат:
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Предполагам това са преоценени бройки който няма да имат и гаранция според ЗЗП. Иначе за тази цена хитака си е бонус стига да е в кашона а не преоценен заради дефекти,
В кашон и с гаранция си е, изрично се поинтересувах!
Тука има доста хора, които и от Daikin не са очаквали чудеса, но сега раздела на Daikin е като кошер. :Drinks:
Преоценени стоки са без гаранция така пише в закона. Има няква уловка с тази цена защото дори на едро няма такива цени за хитачито де за финлукса може да си струва толкова нали е турски.
То и за 1500 лв не е много ясно.Дали става...в общи линии,ако няма проблем с електрониката-купуваш 9ка с параметри на 7ца,която при -Т не ще да духа топло,ако ме разбираш.
Цитат:
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Преоценени стоки са без гаранция така пише в закона. Има няква уловка с тази цена защото дори на едро няма такива цени за хитачито де за финлукса може да си струва толкова нали е турски.
Всичко е кашонирано и с гаранция, просто ги чистят. Хитачито е 1 бр., Финлукса са 4 и има и 1 бр. Хитачи 18-ка, не го погледнах модела, но беше от 1890 на 999 лв.
Виж дали не са тези машини, които са седяли на щендерите като мостри докато си сменят цвета и всеки ги подритва.
Това да не е в Плевен? Защото онзи ден се преместиха в нов магазин и евентуално махат тези дето са били на щендера,
За 600 лв. Хитачи само мога да си представя какво е...Вземай Финлукса (или както и да се нарича). Но както ще ти кажат в този форум всичко под 1300 лв. е боклук.
Нямам кабел да сваля снимките от телефона....Всичко е в кашони и кашоните са като нови, просто чистят количествата, Хитачитата са били 2, онзи ден са продали едното, кашоните светят и прах даже нямат.
Ти явно имаш нужда да ти дадем кураж. Давай смело, щом си си наумил нещо ние ли да те спираме. Може пък да са бинго!
Finlux-а като гледам е като моето "куче". В един завод са ги правили. Вземай го и "да те е страх не бой се".
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329679487[/time]_________________________________________________
Ако има зелена лепенка с надпис "Q.C. PASSED" е производство на AUX.