Първоначално публикувано от
Tihomir Stankov
Имам въпросния климатик от 1 месец и това което искам да попитам е зна4и примерно в стаята е 20 градуса и го пускам на 26 примерно и тои тръгва работи 3-4 минути и спира външното тяло също спира после след 2 мин пак тръгва пак работи така 3-4 минути и пак спира и така няколко пъти и накрая си спира и като дам копчето да покаже колко градуса е и то пише 22-23 някаде но не тръгва чак като натисна това копче да видя градусите и тръгва тогава работи пак само 3-4 минути и пак спира ако го оставя и не натискам копчето да видя колко градуса е пак тръгва но примерно след 15-20 минути може и повече и пак работи само 3-4 минути никога не съм го виждал да работи повече време от 3-4 минути докато примерно на баща ми мидеите също са конвекционални но като тръгнат бачкат примерно 20 30 минути спира за 20 30 минути и пак така не съм го видял още в големия студ как ще е но ако е така определено имам проблем защото тогава няма как да направи и 15 градуса ако работи по 3-4 минути какво ще кажете по въпроса мерси