Може ли да ми дадете линк или pdf файл със сервизен мануал на климатик конвенционален chigo KFR35 ?
Преглед за печат
Може ли да ми дадете линк или pdf файл със сервизен мануал на климатик конвенционален chigo KFR35 ?
Един бърз въпрос. Какъв е проблема с тази машина?
дай още букви kfr35 са малко, трябват още.
но първите два резултата в гоогле ще ти свършат работа когато напишеш пълния модел.
colours заради подобни подмятания стари потребители като Kasap търпят наказания.
Аз по случайност в квартирата ползвам CHIGO и да ти кажа, при минус 22 градуса не са много климатиците дето като ги пуснеш 5 минути след това да духат горещо.
Това си е твое мнение. Аз зимата я изкарах с този климатик и дори не видях да си включва нагревателя на вътрешното тяло. При това с гадна дограма Винаги си е достигал 25 градуса. При това и рядко разкрежава. :) Така, че въобще не можеш да ме убедиш.
Всъщност грешката е моя , климатика е KFR-32GW/ADc
Не си прав! Само климатиците за 3000+ лв. могат да топлят! Всички други са само за охлаждане. /Надявам се сте разбрали иронията!/
Е, не си прав!;) Има и за 1000+ лв., които могат да топлят, но зависи какво, колко и къде...:rolleyes:
Просто знам за какво става въпрос няма да коментирам китайчето, защото съм имал такъв климатик и знам какво може и какво не може хехе ... а постът нямаше за цел да оценявам климатиците Chigo, а просто да развеселя колегата ми, с когото съм работил и преди. Капиш? :)
Чиго е класика.... Чиго е стил...! :)) Междудругото зависи от модела но има такива с датчик за край размразяване които правят чудеса през зимата .... докато не им окапят пластмасите или не спукат топлообменник ..все на вътрешното тяло :)... но от друга страна тези синдроми са от преди 5-6 години сега може и да е подобре все пак щом са оцелели значи са се развили :)