Може ли да ми дадете линк или pdf файл със сервизен мануал на климатик конвенционален chigo KFR35 ?
Може ли да ми дадете линк или pdf файл със сервизен мануал на климатик конвенционален chigo KFR35 ?
Този пост е редактиран от avenger; 02-07-13 в 12:27.
дай още букви kfr35 са малко, трябват още.
но първите два резултата в гоогле ще ти свършат работа когато напишеш пълния модел.
Това си е твое мнение. Аз зимата я изкарах с този климатик и дори не видях да си включва нагревателя на вътрешното тяло. При това с гадна дограма Винаги си е достигал 25 градуса. При това и рядко разкрежава. Така, че въобще не можеш да ме убедиш.
Всъщност грешката е моя , климатика е KFR-32GW/ADc
Този пост е редактиран от stenly; 08-07-13 в 21:47.
Не си прав! Само климатиците за 3000+ лв. могат да топлят! Всички други са само за охлаждане. /Надявам се сте разбрали иронията!/
Е, не си прав! Има и за 1000+ лв., които могат да топлят, но зависи какво, колко и къде...:rolleyes:
Чиго е класика.... Чиго е стил...! Междудругото зависи от модела но има такива с датчик за край размразяване които правят чудеса през зимата .... докато не им окапят пластмасите или не спукат топлообменник ..все на вътрешното тяло ... но от друга страна тези синдроми са от преди 5-6 години сега може и да е подобре все пак щом са оцелели значи са се развили