Отговор: проблем с Bosch Climate
Изключи го от мрежата за 1 час и му извади батериите от дистанционното.Но,по скоро е избягал фреона така както го обяснявате.
Много вероятно е да е загубил фреона.
да, нямаше фреон, махнаха гайките и завариха тръбите.
На някой му куца правенето на конуси.
Цитат:
Първоначално публикувано от
lazo
Ами ако пропускът е от външните гайки?
Цитат:
Jack Krauser
Ами ако пропускът е от външните гайки?
Предполагам, че са проверили от къде е заминал фреона, надявам се. Ако не, ше звъним пак в Бош, да ги изпратят. Аз бях на работа когато са ремонтирали и не знам, но и да бях там, като не разбирам... Махнали са гайките, каза ли са, че са установили теча там, заварили са, сложили са нов фреон, пуснали са климатика, който е поработил малко и пак е аварирал, жена ми се е обадила да се върнат. Намери ли са дупка в тръбата, заварили са я, сменили са фреона. Ного се надявам, че не им се идва трети път.
Аз като цяло съм по-разочарован от колцентъра на Бош, там е мътна и кървава. 5 дни чакам техници, не ми издържаха нервите и се обадих, казаха ми, че заявката ми не съществува, като поисках да я подам писмено излезна, че няма как да се случи, после неква госпожа звъняла на жена ми, да обяснява как сме дали грешен телефонен номер, хубаво, ама бяхме дали точно номера на жена ми, как го намери тая госпожа, за да се обади...
Тези които са идвали са "страшни"....да побегне човек и да не се обръща.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Цитат:
lazo
Ако, това са го направили от официалния сервиз, просто нямам думи .