Здравейте, имаме проблем с климатик Bosch Climate. Имаме го от 1 година, никога не е изключван от ел. мрежата, работил е единствено в режим на отопление, не е използван за охлаждане, настройваме го на 24-25 градуса когато сме вкъщи и 19 когато излизаме и спим, перката е на ауто. В Сряда забелязахме, че се саморазмрази над 20 пъти, което е много необичайно, температурата вън не бе по-малко от 5-6 градуса, а и сигурно за целия предходен сезон се саморазмразява по-малко отколкото в Сряда. По време на едно от саморазмразяванията проверих външното тяло, имаше заледяване само около долната част, 2-3 см. В Четвъртък сутринта климатика работеше привидно нормално, около 6ч го намалихме на 19 градуса и тръгнахме за работа, прибрахме се в 5ч следобед и ни се стори странно студено, въпреки, че перката на вътрешното тяло въртеше, увеличихме градусите на 24 и тогава установихме, че климатика не затопля, перката продължи да работи още малко, след което започна да прави паузи. Обадихме се в Bosch за да заявим посещение от техник, казаха ни, че ще ни се обадят до няколко дни (не съм особено доволен, че трябва да чакам неясно колко). Надявам се да ми дадете информаци относно възможните повреди в климатика, за да знам за какво да се подготвям.