Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
Това означава, че най-вероятно някой е отказал поръчка. А може и да е чисто психологически търговски трик (последното се продава най-бързо). Изненади могат да се очакват неприятни като моята - да получиш друг модел. За това трябва внимателно да се прегледа пратката при получаване.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
Колеги, с какъв кабел свързвате външното тяло с вътрешното на модела ACT-12STWF? На вътрешното тяло има захранващ кабел с щепсел. В книжката пише N,L и 1 с 1мм2 (1.5mm2), a 2,3 и земно с 0.75 мм2. Това означава, че трябва да прокарвам 6 проводника. Спомням си, че модел АСМ-12SOWF, го свързах с 5х1.5мм2. Но при него захранването беше от външното тяло (3х1.5мм2). Интересно защо тук земното го дават с по-малко сечение от L и N.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1c164751b1.jpg
ПС - Отворих външното тяло и видях, че има място само за три проводника плюс земно. Т.е. би трябвало кабел ШВПС 4х1.5мм2 да свърши работа.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8fdc609ed0.jpg
Според последната снимка 4х1.5.
Това ТРВ ли е?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...688fe0d5c9.jpg
Цитат:
Първоначално публикувано от
Aleksandars
Тук трв няма.....
А би трябвало да има. Май ще се наложи още разглобяване за да успея да го снимам. Моделът е ACT-12STWF 2023 година.
Това на снимката е изолация да не се дрънкат тръбите. ТРВ-то трябва да е под него, ако съдим от снимките в тоя пост. На твоята снимка трудно, но май се забелязва едно кабелче да отива на там та може и да има, ама трябва повечко разглобяване да се види.
На ACT-12STWF как му се пуска самопочистването, че съм заврял някъде упътването? Ще трябва май довечера да го търся ...
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
На ACT-12STWF как му се пуска самопочистването, че съм заврял някъде упътването? Ще трябва май довечера да го търся ...
При изключен климатика бутона clean долу в средата на дистанционното.
Нещо ми текнало от вътрешното тяло и ако не се реши с почистването ще трябва да свалям капаците да видя да не есе е запушил дренажа. Има ли някой клип/схема за сваляне да ги погледна докато съм на работа, че с тая клапа май има тънкости?
Ако имаш достъп до външното духни през маркуча за конденза.
Не е панацея ама ….
Точно това си мислех да направя, ама се прибирам след час и само съм инструктирал да пуснат почистване. :Drinks:
И аз се чудя има ли таз цепеница ТРВ.
Който е разглобявал външното да сподели ще съм благодарен.
Вече е споделяно има и снимки в темата. Само TSWF e с ТРВ.