Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
Цитат:
Първоначално публикувано от
krasi_soft
Какво ще се случи? Лаик съм?
:offtopic: Ще почнеш да пишеш тук по често.
Някой може ли да разчете книжката на TSWF колко е максималния тръбен път, без да се налага дозареждане.Аз четох, четох и май не я дочетох.Към 5м. ми се върти в главата.Другия месец трябва да го монтирам и ще има сравнения със fujitsu general kgta.
Поздрави!
По спомен е 5м,понеже на моя тръбния път е 5.3м ,не сме дозареждали. Колко ще е твоя?
Тествах шума с едно приложение от телефона. Не претендирам,че е вярно,мерих на около 1.5 от климатика,ест не срещу струята.
На 2ра която аз го държа се въртеше около 28-32дб, 1ва степен 24-27дб,на mute 21-23db. При всичко изключено в стаята показваше 17-19дб. На макс степен вдигна до 42дб
1 Прикачен файл(ове)
Моя се връзва към 9м. до 10м. най-много.Цялата идея е да си спестя малко място на терасата и да затворя единия край с климатици, а другия да си ми остане за дивана и да не ми духа в краката ако е наземята или да ми пречи, ако е на тавана.
На схемата позиция 1 е сегашното разположение на климатика под прозореца, искам да го завъртя на 90* а другия да сложа зад гърба му и да затворя само тази част от терасата, за да мога спокойно да си седя в другия и край и да имам достъп до телата когато поискам.А и ще са на място където нито ще ги вали нито ще им капе от съседските както са в момента всичките ми съседи(на един му тече в/у другия от него на другия и т.н.)
2 и 3 показват местата на вътрешните тела.Лошото е че за спалнята няма да стане като хола, защото цялата стена към терасата е вратопрозорец.
Стрелките показват накъде ще са перките на климатиците(т.е. гръб в гръб с 50см. разстояние м/у тях)
И аз не мога да го схвана. Над 5м тръбен път ли е по 15гр на метър? https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9d84aa6822.jpg
Цитат:
gecatax
Другия месец трябва да го монтирам и ще има сравнения със fujitsu general kgta.
Поздрави!
Край със славата на триото. :(
Цитат:
И аз не мога да го схвана. Над 5м тръбен път ли е по 15гр на метър?
А къде е таблица GG.1 ?
2 Прикачен файл(ове)
Айде само да намалиш малко ракията, че явно не ти понасят повече от 50 гр. Не разбирам защо винаги търсиш повод за заяждане с другите марки. Все едно си открил Светия Граал и не спираш да се хвалиш. И ние го купихме, успокой се малко.
Цитат:
krasi_soft
Не бъдете заядлив!!! Обяснете.
Това не е заяждане. Неправилно оразмерена машина работи некоректно и не според нормалните потребителски очаквания. Това обикновено води до отварянето на нови теми с въпроси, примерно: Защо машината работи он-офф при -15С? и т.н.
Защото на някои така им е написан софтуера.
Явно имаш бая специална стая, щом 12-ка не работи он-офф в 12 кв.
Чакаме някой да я сложи и в 7 кв. и да каже, че работи без он-офф и тоя климатик става "философския камък" на климатиците.
Цитат:
HiDefinition
На колега Splendor е закачена на ватметър,той може да пусне клипче. Общо взето софта е простичък,на стъпки с увеличаване на минимума.
Според външната температура над 10гр варира 170-240 вата,
от 10 до 6гр е 350вата,
от 6 до 2 е 400 вата,
2 до -2 е 450 вата,
-2 до -6 500вата,
от -6 до -10 530 вата,
от -10 до -14 700-720вата,
на -15 беше 760 вата предполагам до -18.
С този начин на работа в моите две преходни стаи на 24гр по ДУ,втора степен на турбината, изключва рядко. Въздушната струя само над 10гр външна е около 30-32гр. Под 10 до -10гр я поддържа 36-39. От минус 10 вдига повечко минимума и струята е 40-42гр всичко на 2-ра скорост.На нощен режим (22гр) си работи он-оф. Само ако отворя за проветрение вдига консумацията докато догони и си сваля на минимума според външната темп. Иначе си бачка само на минимума според външната или изключва ако претопли с 0.5гр. В стаята която е държи заковани 24гр през деня,на нощния по задание 22гр държи 22.5. В преходната стая е 2-2.5гр надолу.
13,5:48=280W
Явно при тебе са други минимумите. Според горното е 400W.....