Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
Цитат:
Първоначално публикувано от
splendor
За UWF, не знам дали е има, но на TSWF е има и работи доста добре. Вчера беше сравнително топло времето в Пловдив и реших да я пробвам. Резултата беше очудващо добър. Рекламират, че я има и на EAWF, но за момента не се е налагало да я ползвам, понеже тази зима е включван само 2 пъти а и в кухнята няма толкова прах колкото в детската.
Мен ме съмнява,че и UWF я има,май описанията им са лоши.
Не виждам в описанието на TSWF също,но щом я има....
https://www.emag.bg/klimatik-star-li.../pd/DQZYTBMBM/
На TSWF не знам защо ми се губят и мощностите,на две места виждам ,потребление и SCOP-4,6(малко ме съмнява при така даденото потребление-1010w),но не видях отдавани мощности.
p.s. TSWF очевидно е бил най-добрия климатик за цената си.Не знам до какви цени е падал.И за съжаление няма да го има ...май.
Не съм гледал по-рано,ама сега и в описанието на EAWF не виждам....
https://www.emag.bg/klimatik-star-li.../pd/D5ZYTBMBM/
Има табелка с всички данни на първа страница за TSWF и EAWF, по-нататък има табелки на BLWF и UWF.
Вече имам някакво наблюдение над ACM-12fowf и UWF , и заключението ми е, че и двата работят, доволен съм, но fowf изкарва по висока температура. Мисля, че е по шумен, но като градуси имат разлика. Отделно има и възможност да се вижда външна и вътрешна температура от приложението. Външните тела май на fowf е по тихо. Fowf при промяна от 20 на 23 духаше с 54/55 гр. И се усещаше горещо.
1 Прикачен файл(ове)
09wifi
Външна темп -1гр режим стронг, макс консумация на снимката 1кв
Минимум преди оф 450 вата.
Дефрости при нужда и то много рядко. Външното тяло се усеща много разтоварено и не трупа скреж.
Поддържа си заданието много точно, без успивания. Турбината не спира да върти при оф.
Външното тяло е много по тихо от на TSWF дори на макс,вътре не се усеща нищо. Но пък и макса на двата е доста различен. При намаляне темп по ДУ доста бавно реагира с консумацията,както и като се увеличава.
Според мен софта е като на TSWF -100 вата,според външната темп. Това,че при майка ми почти не изключва,се дължи на стаята която е 17кв и ниския дебит на който слиза турбината.
Прикачен файл 38339
3 Прикачен файл(ове)
Цитат:
HiDefinition
Попринцип ползвам 12TSWF (по твоя препоръка от миналата година) и съм доволен.
Но дойде момента да сложа нещо и в спалнята , понеже си е като хладилник и се замислих за 09wifi, като нямам намерения да го пържа на 27 градуса , по-скоро около 21-22 градуса ще се държи.
(стаята е 9-10кв , като пода е таван на входа на блока и е леден )
Та 2 дни търся данни за 09wifi , (минимум и максимума). Прочел си ми мислите направо.
А дали имаш снимка на онзи белия лист , с данните , който пристига с климатика ?
П.П. 12TSWF - от 1.1.2022 до момента 14.1.2022 - консумация 100кв/ч в панелен блок в стая 15кв/м , само една стена с вътрешна изолация (вата+гипсокартон) , ПВЦ дограма тотална щета (може би произведена около 2004-2005) , без комшии в долния апартамент (пода е леден). Температура на която е настроен- денем 25-27гр - нощем 21-22гр
Поздрави
Цитат:
mslavchev
А дали имаш снимка на онзи белия лист , с данните , който пристига с климатика ?
Отиди на 57 страница и ще го видиш :wink:
Цитат:
splendor
Отиди на 57 страница и ще го видиш :wink:
Благодаря :thumbsup:
Вчера започнах от 1-ва страница и до 30 и някоя , не успях да го открия .. Та било 57-ма ...
Star-Light ACT-09WIFI днес и утре са на -20% в ЕМАГ, тоест 480 лв. С безплатна доставка!!
https://www.emag.bg/klimatik-star-light-control-wifi-3d-inverter-9000-btu-funkcija-otoplenie-klas-a-displej-bjal-act-09wifi/pd/DHWT4LBBM/
Цитат:
zdravko
Сутринта на -10 си пърпори като стой та гледай.Питата чиста, под външното няма лед или вода, демек понякога го улавям как си прави контролни дефрости.
Цитат:
VLADO 66
Сутринта на -10 си пърпори като стой та гледай.Питата чиста, под външното няма лед или вода, демек понякога го улавям как си прави контролни дефрости.
Vlado 66 ,или някой от другите собственици на 09wifi ,могат ли да кажат какво е разстоянието между стойките на външното тяло. Обмислям смяна на една 20 годишна Осака и не ми се иска да свалям и стойките ,че дупченето за нови си е приключение. Хванати са за панелка на тераса с изолация ,а вътре е налепен фаянс и 98% съм сигурен ,че ще съборят плочките.
При мен фирмата която го монтира, подложиха 2 бр шини и го монтираха на стойките, където стоеше стара Мидея.
8 Прикачен файл(ове)
солиден хардуер ,добре изглежда
Цитат:
Alexi
солиден хардуер ,добре изглежда
Як виц....;)