Да, това винаги ми е било интересно, защо другите два не се чуват, представа си нямам. Ако някой има идея може да поразсъждаваме
Да, това винаги ми е било интересно, защо другите два не се чуват, представа си нямам. Ако някой има идея може да поразсъждаваме
Ами пробвай само на този който най-много пука. Или може да направиш проба, като го надигнеш леко, колкото отдаде тръбата и подложи временно трупче отдолу.
Да това също е оферта. Прочем забравих да спомена, че радиаторите са закачена на гипскартон, през лятото правихме ремонт и радиаторите зза окачене така, не знам дали има нещо общо проблема
Аз имам закачен 2м. панелен радиатор на гипсокартон с метална конструкция. Преди ремонта измерихме разстоянията, където се захващане радиатора и майсторите нагласиха металните елементи под гипсокартона в тази област да са в тази ширина. Монтираха планките към тях . И накрая отново сложихме сваления преди ремонта радиатор. Никога не съм чувал шум от него. Имам още 4 радиатора (на стари стени) по 2+ метра и нито един никога не е издавал грам шум. Никъде няма поставени от тези допълнителни елементи.