Сега намерих нещо интересно и в Techmart , пак с отличен контраст: Телевизор Philips 32PHH4309/88 | 32" (81см) - Techmart.bg
Сега намерих нещо интересно и в Techmart , пак с отличен контраст: Телевизор Philips 32PHH4309/88 | 32" (81см) - Techmart.bg
Здравейте, преди месец си закупих телевизор Hitachi 43HGW69 4k Smart от Зора, но от 2 дена при свързване в интернет ( независимо дали с кабел, безжично с вградения модул ) телевизора забива и се саморестартира през 30 сек постоянно. Върнах заводските настройки, но това не помогна. Бихте ли ми дали съвет, че не ми се стои без телевизор - той е в гаранция, но нямам друг за гледане.
Това се случва само при свързване в интернет, или и при гледане на телевизия?
Това се случва винаги, при първоначално пускане и е свързан с кабел или при работещ телевизор и връзка с интернет през безжичната мрежа. Сякаш при добиването на IP нещо забива и го рестартира ( моя догадка ). Ако няма връзка с интенет работи без проблем.
Според мен имаш някакъв софтуерен проблем, но това си е хвърляне на боб.
Освен да дочакаш ъпдейт, ако въобще има такъв, не знам. Другият вариант е в сервиз, там да установят проблема.
Здравейте, Предстои да си взема телевизор 40 или 43 инча... като бюджета е до 600 лева. В Зора видях , че имат промоция на ето това чудо:
https://zora.bg/hitachi/40hbt42-smart/31238
Въпросът ми е малко тъп сигурно, но струва ли си покупката на това чудо... или да чакам отново промоция на някой модел на LG за около 650 лева 40 или 43-ка![]()
Не,не си струва...по-дoбре чакай промоцията за която споменаваш....
То и сега има на почти тая цена - http://www.technopolis.bg/bg/bg/TV/T...00-LED/p/16217 - 699лв
Хм.............. къде 499 къде 699 лева. А какво не му е хубавото на това Hitachi. Принципно ползвам 21 инчово кинескопно LG, което си работи, но просто е време за нещо по - голямо. Не ми се инвестират много пари, поради факта, че понякога не включвам тв по седмица.................... . Или ще го ползва възрастен родител да си гледа сапунките цял ден![]()
Не му е хубавото, че най-вероятно, малко след като изтече гаранцията, ако не и преди това, ще го вкараш в бокса.
По скоро,преди да изтече гаранцията...но щом му харесва на човека,нека си го вземе...може пък неговата бройка да излезе много сполучлива..
Нали се сещаш ,че след 21"-то CRT,този ще му се стори като Bentley...
Защо? Във форума има отзиви от трима българи и един македонец за модели на марката и всички те са доволни.
Vestel произвеждаха и произвеждат по договор модели от нисък клас за някои големи марки в бранша. Всички те са си направили предварителни проучвания преди да и изберат конкретни варианти/модели и да сключат договор. Според мен не трябва да ги пренебрегваш, щом тези брандове им имат доверие.