Благодаря за бързия отговор Христославе. Препоръчай ми добър ТВ без да се съобразяваш с марка, но да е на поносима цена.
Благодаря за бързия отговор Христославе. Препоръчай ми добър ТВ без да се съобразяваш с марка, но да е на поносима цена.
Един много тъпоумен въпрос, но се налага. Наскоро купих 24" Хитачи. През няколко секунди отгоре се спуска няква рекламна лента с надписи МР3, ХДМИ4, МРЕГ4 и т.н., независимо на кой канал е. Може ли да се спре някак ?
Смени режима от Shop (магазин) на Home (у дома).
При мен няма такива режими. Единственото близко до това е режим Кино, който е с опции автоматично и изключено. И в двата случая рекламната лента си остава...
Не гледаш на правилното място. Избери TV за източник и влез в менюто - настройки/setup/installation. Някъде ще има изключване на demo/shop/store или пускане на home mode.
Хм, интересни модел в гамата на Хитачи/Вестел - Долби Вижън, ХДР10 ...Алекса ...
Да не говорим пък, че плеъра им уж поддържа доста формати , а и в софтуера на тунерите виждам доста неща немислими при "големите" ...
55HL7000 | Hitachi
nove | Hitachi
Специално за плеъра пише че поддържа няколко популярни формата.
Здравейте, купих си хитачи hitachi 50hk5000 4k uhd smart и постоянно ми излиза надпис, че бутони от дистанционното ще бъдат пренасочени към hdmi порта, да натисна 0 за 3 секунди за да избера с кое дистанционно да работи. Но нищо не става и си излиза на всеки 3 минути. Някой ако има идея как да го оправя, ще съм благодарен.
Този пост е редактиран от freshdevil; 17-10-19 в 12:27.
Снимка? По описание - преименуване на AV портове или задавене на порт със сигнал от който да стартира телевизора.
Можеш ли да върнеш заводските настройки? Виж книжката с инструкциите..
Другият вариант е, да се върнеш в магазина от който си го купил и да попиташ продавач-консултантите.
Поредният ужасен превод на Vestel...вероятно извършен от полуграмотен български преселник. Възможно е да има някакъв софтуерен бъг.
Направи написаното от мен в по-горният ми пост и после пиши какво става. Ако не успееш - опаковаш пак телевизора както си взел и го носиш обратно в магазина за ремонт или рекламация.
Смени на английски меюто и снимай целия екран какво изписва. Ама не при тази силна светлина, от която нищо не се вижда на екрана.
Този пост е редактиран от Gena_bs; 17-10-19 в 21:16.
Пиши им на имейла - ОТДЕЛ ВРЪЗКИ С КЛИЕНТИ
https://zora.bg/contacts