Аз само не разбрах с какво марката Hitachi заслужи отделна тема от останалите телевизори на Vestel...?
Това доста спомага незапознатите да се объркат още повече.
А и нищо чудно въпросите и отговорите да се повтарят в различните теми.
Аз само не разбрах с какво марката Hitachi заслужи отделна тема от останалите телевизори на Vestel...?
Това доста спомага незапознатите да се объркат още повече.
А и нищо чудно въпросите и отговорите да се повтарят в различните теми.
А защо да няма отделни теми и за останалите марки-телевизори на Vestel...?
Да - някой "незапознати", като мен доскоро, можеха да се "объркат" да платят по-малко пари, а в замяна да имат и екстри в повече...На мен пък ми е досадно да чета за прехвалените корейски марки - но не мисля, че следва да доведем нещата до спор. Вестел ползват матрици на LG,Samsung и за мен почти е без значение, че телевизорите се продават по-изгодно.Трябват ми примерно само два телевизора, а останалото защо трябва въобще да ме интересува? Нека мениджърите им да си разработват бизнесстратегиите.
Е не може само една тема да има в целия форум: "Vestel: на първа страница, обсъждане, мнения"Първоначално публикувано от Lance
Спокойно може да се води Vestel (Hitachi ,Finlux ,Sharp LE510) темата. Поне няма да има едни и същи въпроси в 3 теми.
Neo също е марка на Вестел, а има и още....Никакво спокойствие не се предочертава - защото никой не знае още колко марки могат да се добавят...
Neo не е на Vestel. Тя си е на КК Електроникс.Първоначално публикувано от TNN
http://www.ccs-mall.com/stores/elect...hnomarket.html
Просто към момента КК си поръчват при Вестел. По-рано поръчваха на китайците. Същото е и с Crown-на на Зора, Elite-а на арабина, Sang-а на Технополиса и т.н.Особена гордост е налагането на собствена търговска марка NEO, чиито продукти са вече добре познати на потребителите.
Така че, дайте да не бъркаме собствените марки на Вестел с това какво произвеждат на ишлеме.
Защото като притежаваш марката си се грижеш за реномето й.
Докато като ти дойде някой и ти каже - искам да направите телевизор дето да струва 100 или 200 евро, че да си го пусна в моята верига и да "изтрепя" конкуренцията, работата се прави да "фитне" на бюджета.
Накратко:Колкото пари толкова кифтета....
Мисля вече да използвам израза "на ишлеме" за съответните телевизори. Много ми хареса как звучиПървоначално публикувано от tweeg
Ама прав е колегата , както се шие на ишлеме в България , какво пречи на фесовете да монтират шаситата и на НЕО , макар че е много трудно , понеже един и същи модел телевизор а различни шасита - имам го NEO TV 1400 SB - моя е с шаси Sanyo а на колегата абсолютно същия модел с друго шаси . На моя му е приспособяван кинескоп от монитор , ако видиш вътре каква грозна гледка е всичко е разхвърлян монтаж покрай кинескопа . А самото шаси особено покрай захранването , китаеца е спестил доста елементи . Моя извод е такъв , че такива боклуци не трябва гръмко да се рекламират на хората , гледайте какви екстри има и не знам какво си .
Друг е въпроса ако човека е много влюбен в конкретните марки / правени на ишлеме / във Турция и иска за 450 лева да има телевизор минимум 32 инча с интернет , двд , скайп , микровълнова , чушкопек , тостер - извинявайте ако съм забравил някоя екстра - то не може да му се троши хатъра
Едно време с NEO DVD-PDX77 беше същото.
http://pdx77.tripod.com/
Моделът един и същ, 5-6 различни дизайна правени в различни кътчета на земното кълбо, с различни чипове, единия плейва едни неща, другия други.
Обикаляш ТМ-ите и търсиш определен сериен номер
И аз си мислех първоначално това, но тъй като не знаем какви са хардуерните и софтуерни разлики и има ли такива - то не можем да ги сложим под един знаменател.Първоначално публикувано от svetlio1
/в групата влизат Crown, NEO, Finlux,
HITACHI-19H8L02
HITACHI-22H8L03
HITACHI-26H8L02
HITACHI-32H8L02
HITACHI-32H8L06
Sharp
LE530, LE510
LE430
LE320, LE330, LE340
LE220
FH510
SH130, SH330, SH340
Toshiba
EL 833 - 32, 23, 22, 19
DL 833 - 32, 26, 22, 19
AV 833 - 32
Току що писах имейл на приятел от Турция /F.CELIK -Industrial Engineer/ когото помолих да изпрати запитване до Вестел за фирмуер и инструкция за ъпгрейд, относно всички техни ребрандирани телевизори. Силно се надявам да успее да помогне
Здравейте, вземах си Хитачи 22H8L03 ,свързах го със скарт със булсатски приемник и ми направи впечатление че лицата на хората (особено на водещите на предавания в близък план ) имат един такъв розовеещ отенък.На какво може да се дължи това?
1.На използвания/та марка/модел ТВ и завишени настройки за цвят
2.На кабела и настройките в СТБ - сложи го на RGB
3.Вземи си ХД СТБ и използвай HDMI връзка
Благодаря
Приемника е допълнителен и не ми се дават пари за ХД.А ако го свържа с чинчове?
СТБ на Булсат /кой модел е?/има ли компонентен изход -син,зелен и червен чинч? Ако скарта ти е пълен от настройките за картина го сложи на RGB.