Отговор: BLAUPUNKT 32" 3D
Записвам се да следя темата. Ако някой има впечатления и от 40инчовия модел да пише :) Доколкото разбирам той няма 3D
Ето го линка : BLAUPUNKT BA-40Z191 LED :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Не знам за другите градове но в русе ги има в Карфур, които се снабдяват от Техномаркет.
Параметрите му изглеждат много добре, но си е направо наивно да се вярва че може да се намери качествен 32 инчов 3D телевизор за 500 лева! Все пак, ако някой си купи да каже как.
Купихме преди 2 дни 32''BLAUPUNKT.Телевизора е доста добър за парите си.Имам 2 тв.SAMSUNG 7 серия (200hz струващи доста пари)и знам за какво говоря.Много добра картина(с HD приемник на Булсатком),3д ми харесва(ако не е от много близо,може би заради пасивната 3д технология),има и промяна на дълбочина когато става въпрос за 2д към 3д.Бг субтитри чете,не знам на какъв сигнал са гледали ''консултантите''(и с кво сравняват)за да казват,че 3д лошо и маже,ама кво искат за под 500 лв.???
- - - Обновено - - -
и...
https://www.google.bg/search?q=B32A1...t=firefox-beta
http://www.blaupunkt.de/index.php?id=1689&L=1
Явно много са бързали да ги пуснат в продажба понеже нито имат БГ меню,нито четат субтитрите на кирилица.Иначе 3Д тръгва и от флашка .
Имат бг меню и четат субтитри,само че в магазина правиха update,така че питай в техномаркет,ще се оправи
Това е супер.Да видим т.нар."консултанти" дали ще имат информация по въпроса.
Отговор: BLAUPUNKT - TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Продават, пък ги няма никъде в София. Хубавци!
А картината как е? Струва ми се доста малък контраст 1400:1? Свързвал ли си го с компютър?
Цитат:
Първоначално публикувано от
PSL
Превод
Google Преводач
Отговор: BLAUPUNKT LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
В крайна сметка консултантите ще се окажат прави както бе писал по горе някой за лошата картина.Едва ли са искали да го заблудят понеже телевизора им е в таргета и по скоро биха го продавали.Мнението им е обективно понеже по цял ден гледат различни модели.Пълно щастие няма както иевтин и хубав продукт.
Цитат:
Първоначално публикувано от
granity
В крайна сметка консултантите ще се окажат прави както бе писал по горе някой за лошата картина.Едва ли са искали да го заблудят понеже телевизора им е в таргета и по скоро биха го продавали.Мнението им е обективно понеже по цял ден гледат различни модели.Пълно щастие няма както иевтин и хубав продукт.
Е да,малко повече маже от телевизор 200hz,ама консултантите като дадат половин кола за не евтин и хубав модел edge led тогава да говорят.На всички тези тв проблема им е контраста,ама почти никой не прави тв с пълна(задна)led подсветкаосвен едно SONY hx 950,ама то не струва половин кола....ами цяла:)......(на старо де,хе,хе)
п.с.
И когато гледат е добре да гледат на тъмно,ама не могат.Така,че и 100г.да гледт тв в магазините малко ще видят.
Здравейте! Напълно съм объркана от вашите коментари! Докато цял ден следя и чета вашите коментари и се чудя да отида ли до Техномаркет да си купя BLAUPUNKT BA-32D191 3D LED или не, той взе, че свърши!
Може пък да си имала късмет, че са свършили :) Съдба.
И аз се засилих да купувам, но май ще заложа на позната марка, LG или Samsung.