Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 17

Как се вързва вратовръзка

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Та ако някой може да ми намери от някъде, как става номера ама на картинки описано, много ще съм му благодарен. Аз знам как става единичния възел, обаче тъй като не ми се налага да го правя това всеки ден и забравям. После ми трябва един час пак докато го налучкам как беше

Та ще съм много благодарен, ако някой има подобно нещо да постне тука, мисля не само на мене ще ми е от полза.

Аз по търсих на нета, обаче мааалко безуспешно за съжаление, така че моля помощ, щото наближават абитюрентски

2.  

3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Ха сега де? Само такова нещо не съм търсил из Нета[:D]

Ако беше в София - лесна работа. Щях да ти проведа курс - колекцията ми надхвърля 50бр. Като направиш двата основни възела по веднъж на всяка и си готов спец. Ще можеш да го правиш и с вързани очи. Сега са на мода по-големите възли, така че наблегни на двойния.

<font color="blue">//edit Lupus/</font id="blue">

Ето Ви User manual[:D] Хващайте по една вратовръзка и "сухи тренировки":

http://how.sergi.ru/faq/kak-galstuk.html

4. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Ай леле туй и аз не го знам . То аз имам само една вратовръзка и тя си седи завързана като дотрябва само я слагам .

Мдам, интересно би било да се види с картинки как става туй.

5. Member
    Тук е от
    Jun 2003

Кайсия, малко си ми далече и не мога да ти покажа нагледно, но потърси с чичко Google за фразата How to tie a necktie или Windsor Knot и ти обещавам, че усилията ти ще бъдат възнаградени.

За усери от София давам уроци [:D]

6. Gadget
    Guest

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

За усери от София давам уроци [:D]

<div align="right">Originally posted by Dark Skywalker - 17/05/2004 : 21:37:14</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

А аз на място връзвам

7. prt
    prt е офлайн
    Member Аватара на prt
    Тук е от
    Feb 2004

http://www.neckties.com/knots.htm

Колкото и да уча сложните възли - все забравям как стават докато пак не ми се наложи (не е като карането на колело), т.е. препоръчвам ти да си разпечаташ горния сайт (както направих аз) и разпечатката - в гардероба!

ПП

Ако ти е за първи път - отдели поне половин час на спокойствие, за да останеш доволен от резултата.

Успех!

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Kayso - нямаш грижи , нагледно показвам - не съм връзвал от година - - защото мразя вратовръзки , ама днес пробвах - умее старото куче още

знам че като я вържеш , после ако си я вързал правилно , като дръпнеш късия край трябва да се размотае без проблем , но изпънатата вратовръзка е усукана

10. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Ееее мерси много за отзивите

Просто познанията ми по английски не стигат толкова далече, за да мога да направя свястно търсене в google, немска гимназия, ко да праиш

Та, аз тоя стандартния обикновен единичен възел го знам, идеята ми беше, ако има някви други видове да се понаучим

И пак мерси за линковете

Gadget - ква пара вземаш [:D]

11. Gadget
    Guest

Първите 5 връзвам безплатно, правим единични, двойни и по-екзотични възли, за всеки случай отделно

12. Member
    Тук е от
    Dec 2001

<center>E това е мъжка тема [:D]</center>

10Х на всички учасници - лично за мен е изключутелно полезна

Очаквам майски "семинар" на <font size="5">сетком</font id="size5"> на тема "Що е то вратовръзка и как да си я вържа на 3 и повече бири" - главeн лектор Gadget

13. Member
    Тук е от
    Apr 2003

ако дойда да се видим на срещата на 22 ще ти дам няколко безплатни урока голам малък двоен и т.н... възели ! ! !

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Re: Как се вързва вратовръзка

И аз се сблъсках със този проблем(от бала не съм слагал вратовръзка а то беше 1992ра...) Добавям още един полезен линк щото горния не работи ->> http://www.totieatie.com/

16. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Цитат Първоначално публикувано от Popkaro
    И аз се сблъсках със този проблем(от бала не съм слагал вратовръзка а то беше 1992ра...) Добавям още един полезен линк щото горния не работи* ->>* * * * * * *http://www.totieatie.com/
    :Super:

17. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Popkaro
    И аз се сблъсках със този проблем(от бала не съм слагал вратовръзка а то беше 1992ра...) Добавям още един полезен линк щото горния не работи* ->>* * * * * * *http://www.totieatie.com/
    Ама ти жив ли си бе човек??? бях започнал да мисля, че си предал аллаху дух в някой харем (от изтощение)

18. Member
    Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    Ама ти жив ли си бе човек??? бях започнал да мисля, че си предал аллаху дух в някой харем (от изтощение)
    "жив е той, жив е там..."

по темата :

прежалете 10 лв повече за вратовръзка(някой магазин фирмен) - преди да ви я продадат ще ви я вържат и после ще я разхлабят* - готова за момента - просто нахлузвате и обирате луфта.

10 лв са си много пари, ама ако е спешно се прежалват(все едно, че тахи си взима човек).

добавено

http://www.slovo.bg/showwork.php3?Au...D=3158&Level=1

изобщо... труди24часадаголапатигерманскиятсобственик

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе