Някой знае ли как мога да си направя тениска с рекламен надпис.Как се правят лепенките който се залепват с ютия,каде мога да си направя такава и колко ще струва.Благодаря ви предварително.
Някой знае ли как мога да си направя тениска с рекламен надпис.Как се правят лепенките който се залепват с ютия,каде мога да си направя такава и колко ще струва.Благодаря ви предварително.
Ако става въпрос само за надпис е сравнително лесно - купуваш си флог - продава се от фирмите които продават самозалепващо фолио. Изрязваш си надписа на някой режещ плотер и с една ютия си го залепваш върху тенската - ства добре. От материала има голям избор на цветове.
Ако искаш надписа да е цветен или да има и картинка с по-сложни изображения трябва да ползваш специално термотрансферно фолио. Произвежда се от Хюлет пакард, мисля, че има и други марки. Върху него с помощта на мастиленоструен принтер отпечатваш това което искаш да има върху тениската и пак с една ютия го нанасяш. Имай предвид, че трябва да се отпечата огледално върху листа за да излезе правилно въху тениската.
Ако ства въпрос за по-голям тираж можеш да ползваш ситопечат. Надписите се отпечатват със специални бои върху хартия и после с ютия или преса се залепва за тениската.
Абе пич, От кой град си, Каспичан, Дългопол, Вълчидол....?
Има фото студия, които предлагат тази услуга. Става добре. Препоръчвам ти за единични бройки. За по-голямо количество е скъпо.
@Julian
Това от къде е armani` не можах да разбера опит за сарказъм ли беше или просто плоско си се изразяваш?
ако си от софия ще ти кажа къде отпечатват всичко върху тениски...за текст трябва да предоставиш файл в CDR-формат. За картинка може всякакво растерно изображение - важна е резолюцията обаче.
До колкото си спомням цената е от около 5-6 лв (без тениската) - зависи от броя цветове и размера на отпечатъка.
Иначе ако обичаш "направи си сам" изтичваш до Office1Superstore и си купуваш съответното фолио, разпечатваш си картинката и я залепваш с ютия на тениската![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Има фото студия, които предлагат тази услуга. Става добре. Препоръчвам ти за единични бройки. За по-голямо количество е скъпо.
@Julian
Това от къде е armani` не можах да разбера опит за сарказъм ли беше или просто плоско си се изразяваш?
<div align="right">Originally posted by Star Warrior*-*19/05/2004*:* 11:46:29</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Ами като питаш нещо трябва да кажеш от къде си и да не си мислиш че София е България.
LaMARTIN можеш ли да ми кажеш каде в София мога да си направя такава тениска.Ако искам да си я направя сам какво фолио трябва да си купя.
В София: със сигурност знам 1 фото студио на Витошка срещу НДК. Студиото е на Kodak. Можеш да провериш и по другите цифрови студиа - мисля, че вече масово се предлага.
Цената наистина е 5-6 лв както ти каза и laMARTIN.
Фолиото го има по големите книжарници - на 3М или на Emtec - то си е специално - попитай и ще ти кажат кое е точно за тениски. Изображението се отпечатва на принтер и след това се пренася върху тениската с ютия.
Знам една фирма, където предлагат услугата - намира се на бул. Македония, като се тръгне от пл. Македония към Руски паметник по десния тротоар на първата или втората пресечка - има реклами, няма да я пропуснеш. - входа е леко навътре в сградата.
Аз имам 2 въпроса:
1.Само надпис ли ще е или пълноцветен печат?Ако да какъв размер-А4 или...?
2.На какъв цвят тениска искаш да го направиш?
Ако мислиш да правиш пълноцветен печат на А4 най-добре е да си намериш някъде преса(има си специални за щампи, но става и с гладачна такава стига да можеш да нагласиш тениската добре), защото с ютия не може да стане равномерно нагряването и има голяма опасност да поразиш тениската и листа и само да се вътриш пари.
За сега това се сещам, ако имаш още въпроси питай ще се радвам да ти отговоря![]()