Междупланетна сбирка на СЕТКОМ (SE) + наградите
Аз ще ти помагам (ако дойда де, ама засега съм на линия). Наддал съм няколко кг мускули от миналата година, и май скоро ще сме в една категория [8D].
Е-е-е, докато пиша, и КрИс ме е изпреварил. Много конкуренция ще има май[:)][;)], дали ще ни стигне водата?
Бързо всички наддали да минават на диета, щото останалите няма да плуваме като риби на сухо я[;)]
Dockera&Gadget в екипа на BMW Williams ли ще пътуват или тази година няма да се престрашат[:P][;)] ТО (те знаят) е в процес на израстване на кътници и новите белези са сигурни[;)][:D][Oops!]
Лелеее, каква дискусия се развила тук, а аз търча по баирите да си оправям интернета... [:D]
Значи, за Ханчето няма да има проблеми с уреждането. Въпросът е, че тези, които бяха там миналата година, си спомнят петъчно-вечерните изпълнения на Т.Б. (ха сега де, това съкращение пък какво е - май трябва да се търси в архивите). С две думи, обикновено там в петък гостуват поп-фолк изпълнители, което едва ли ще се понрави на голяма част от форумците.
Има още един вариант. На 3-4 км от Елена има една чудесна база с около 30 места, съответно добра кухня, малък басейн (без мокър бар [V] sorry, Sunny и Profita). Предимството е, че ще можем да сме си сами. А ако решим, можем да отидем до Ханчето за басейна (10 км) и да се върнем вечерта... или пък на новия басейн в града, до стадиона - има даже и тенис-корт... решения много.
Така... въпроса е кое да предпочетем. Profita е дала миналогодишния линк за срещата на Ханчето (ако не се отваря, сърдете се на мен и на още един колега); аз сега ще публикувам друг и ще дам такъв и за Усоето (алтернативния вариант). Но трябва да се решава бързо, защото има само месец дотогава и времето за организация (запазване на места за толкова хора) никак не е много. Мисля да пусна анкета, но първо трябва да говоря със собствениците на двата комплекса, за да дам повече подробности. Така че на този етап сме само на ниво коментари.
Ето двете връзки:
Хотелски комплекс "Боаза" (Ханчето) - варианта от миналата година
Хотелски комплекс "Усоето" - новото предложение
Второто предложение е по-по-най, поне това което се вижда на снимките.
Въпреки, че аз без Таня Боева не сядам на маса ... [8D]
По добре там, отколкото на първото място. Аз и на двете не съм ходил, но на второто ще има вероятност да сме само ние и няма кой да ни гледа сеира.
Дано местата стигнат.
И не си личи много ... басейна има ли малко по дълбоко място, че имам намерение да давя КрИс. Аз съм бърз, но той пък е висок ... [;)]
<font color="red">--- JOKE ---</font id="red">
За местата. Ако Sunny & Profita няма къде да спят ще ги взема при мене, няма как ... ще се жертвам за купона. Мисля да взема McGonagall с мене, но броя на постовете ще е рашаващ. Предимството е тяхно.
<font color="red">--- JOKE ---</font id="red">
Сега сериозно.
Имам едно предложение.
Дайте до края на седмицата да се знае твърдо датата/датите.
Слеро няма да предложи, затова предлагам аз.
Който ще ходи да му изпрати капаро, поне за спането първата вечер.
Цените той ще ги каже, ако са различни от тези на линка.
И той ще е по спокоен, а и няма да има сърдити, като на януарската сбирка в О'Шипка [това не е сигурно].
Слеро ще даде сметка и всеки който желае ще му изпрати парите, като отбелязва това тук [брой хора, брой жени [;)]]. Така ще има ясна представа докъде стига състава на мегакупона.
И да има DeadLine, да не се влачим до средата на Юни.
И шегата настрана, аз ще взема едно походно легло ако има повече желаещи. Какво толкова ... Докера след купон и на по неудобни места е спал. [;)]
Добра идея, добри местенца и датите са подходящи. Дано само има навити люде. "Усоето" е по-добро място (поради съображенията на Малоун), но зависи колко хора ще се съберат, семейно ли ще е или солово... Капарото в този случай е задължително - предлагам 50лв. за сам и 100 за семейство. Ще стигнат за едно преспиване и началото на разпивката[8D]
Слеро, пускай анкетата пък... "каквото сабя покаже и честта майко, юнашка"[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
И не си личи много ... басейна има ли малко по дълбоко място, че имам намерение да давя КрИс. Аз съм бърз, но той пък е висок ... [;)]
<div align="right">Originally posted by Malone*-*24/05/2004*:* 20:18:00</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Хех, бил съм 3 години спасител на морето, а сега си имам и естествен пояс отпред, под гърдите... Трудно ще е...
<font color="blue">--- offtopic ---</font id="blue">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...а сега си имам и естествен пояс отпред, под гърдите... Трудно ще е...
<div align="right">Originally posted by КрИс - 24/05/2004 : 21:00:37</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Мда, то пък аз съм като фиданка ... [:D]
<font color="blue">--- offtopic ---</font id="blue">
Абе при толкова много "слаботелесни" дали ще ни стигне малкия басейн в Усоето?[8D]. Там наистина изглежда много добре, а и ако сме си сами, няма да е никак лошо. Пък и май по - близо да Елена, т.е. може по - лесно да отидем на разходка до града. Аз по - принцип съм навит и за двете места, пък и в "Боаза" бях миналата година, и не е лошо сега да е нещо друго, за разнообразие.
Не разбрах капарото до кога трябва да се даде и по колко лева на човек [;)]
И крайна дата определена ? Че имаше много промени и не разбрах точно - един казва едно,друг - друго !?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Бързо всички наддали да минават на диета, щото останалите няма да плуваме като риби на сухо я[;)]
Dockera&Gadget в екипа на BMW Williams ли ще пътуват или тази година няма да се престрашат[:P][;)] ТО (те знаят) е в процес на израстване на кътници и новите белези са сигурни[;)][:D][Oops!]
<div align="right">Originally posted by Sunny - 24/05/2004 : 15:35:31</div id="right">
Е как няма да се престрашим да сме в екипа на BMW Williams. Сега като вземеш и колата на Монтоя... а за ТО не се притеснявай - ще си взема удобни ръкавици за целта, а и на ТО ще му е приятно да ги дъвче и заяква :) Купонът в колата го дължим изцяло на ТО :)
1. Промених заглавието, за да бъде по-конкретно (дано Profita не ми се разсърди) и от това, което прочетох, ми се струва че по отношение на датите вече имаме яснота;
2. Пускам анкета с цел определяне на мястото за сбирката. Моля да гласуват и пишат само хора, които наистина имат намерение да дойдат. Анкетата ще е активна 2-3 дни, след което ще разговарям за местата и условията за настаняване и т.н. Разбира се, ще ви държа в течение за новостите.
@CrossBlade: Чакай, за капаро е още рано...
Slero: ясно, мерси за уточненията. За капарото бяха заговорили и за това питам ...
Заглавието е перфектно [:)]. То си беше "работно" и така или иначе трябваше да се смени след уточняване на събитието.
Аз съм твърдо за - Боаза. Част от мотивите съм ги изтъкнала в анкетата. Т.Б или която и да е българска "силиконова бомба" не ме притеснява - ако ни нерви ще я изям с парцалите [:P]. Поп фолк не слушам, но и не ми пречи, когато съм на маса.
Аз ще съм с Profita`s man и поколение и искам да има място за игра на детето. До колкото виждам второто предложение няма такива екстри. Освен това на Боаза съм му хвърлила око от миналата година, а и детския басен ме устройва напълно за да си цопкам крачоците, докато си пием със Съни коктейла и ви обсъждаме кой колко е надал [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">... и искам да има място за игра на детето. До колкото виждам второто предложение няма такива екстри.
<div align="right">Originally posted by Profita - 24/05/2004 : 23:57:42</div id="right">
Е или малката Profita си играе и има нужда от място като за тасманийското дяволче или ти не си погледнала снимки 6 и 7 ...
Тя малката Профита ще си има двама кавалери (на Крис и на Съни), а ако доведеш и твоят - трима. То проблема е на голямата Профита, че обича пързалки и не може да плува - та затова си иска детското басейнче [;)]