Междупланетна сбирка на СЕТКОМ (SE) + наградите
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Мерси, устройва ме [^].
Само че трябва да е сигурно, за да ми се резервира място и за петък.
<div align="right">Originally posted by Pitar K*-*09/06/2004*:* 14:33:36</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Аз говоря за петък Пазя ти едно място ако искаш да пътуваш с нас.
Sunny, имах предвид място за нощуване в Ханчето [:)]. Ако е 100% сигурно, че мога да пътувам с теб, ще кажа на Slero да ми резервира легло и за петък.
===off===
<font color="blue">В краен случай, ако не се уредите с транспорта - слагаме две пейки в ремаркето, паля камиона и ви обирам всинца кой от гдето е. Още нямам "Д" и "Е" за тоя звяр, но все ще се намери някой дето я чичо я стринка - шеф във ДАИ, та да си нямаме проблеми по трасето...</font id="blue"> [;)]
===off===
След малко качвам промените в схемата, отразяващи новите заявки. PitarK и Tyan съм ги включил, защото са писали тук - моля само с по един e-mail да ми потвърдят дали са съгласни с това, което съм им запазил.
Както виждате, местата отиват към запълване... ако някой е запазил стая с повече места и няма нищо против да приюти някого, нека да пише... ще отразя в схемата, че в стаята има свободно легло, но няма да го запълвам, докато не получа съгласие от този, на чието име първоначално е запазена стаята.
Аз нямам претенции към стаята. Нещо АБВ - то не работи (за пръв път ми се случва, откакто я ползвам!) и не мога да ти пратя e - mail точно сега, но довечера или утре най - късно. Само ми трябва и Sunny да потвърди, че ще пътувам с нея, иначе може и да не успея да дойда в петък.
Е тя ти е отговорила:
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
... Пазя ти едно място ако искаш да пътуваш с нас.
<div align="right">Originally posted by Sunny*-*09/06/2004*:* 16:37:40</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Думата на Sunny на две не става, до колкото я познавам... [Yes!]
Не съм се съмнявал в Sunny [;)]. Току що ти изпратих e- mail с потвърждение на резервацията за петък и събота. Искам да те попитам, понеже днес преведох пари за капаро, преведох само 10 лв., защото първоначално имах намерение да нощувам само в събота. Това проблем ли е? Ако трябва, утре или в петък (когато имам време) ще преведа още 10.
ако на някой му се освободи др свободно мяст в кола от софия да свирне .. ще си покрия разноските за мястото :) иначе ще хващам рейс или недай си боже да трябва да идвам със сивата стрела ще ми трябват 75 лева за отиване и връщане а по добре да ги изцокам на бара.
PS не трябваше да flash softa на injectiona подяволите :)
Места в коли от София в петък по обяд се очертава да има доста - около 5-6 свободни.
Но има още за доуточняване, ще пиша по-късно.
Това е в колата на Петре, Кафето и моята.
Photosaur драсни ми едно писъмце на danailkiller@mail.bg когато си направите плана ;-). 4-5 дни не са фатални сякаш и мога да изчакам ;).
Peter K, мястото ти е сигурно за петък вечер. Само ми прати телефона ти, за да се чуеме в петък за точен час на тръгване.
Засега имам 3 места свободни за следния маршрут:
1. Тръгване в петък, около 10:00 ч. от София.
2. Пристигане по обяд във Велико Търново
3. Престой до около 16:00 ч. (3-4 часа), когато тръгваме за Елена.
4. Пристигане в Елена не по-късно от 17:00.
5. Връщане обратно в неделя.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Photosaur драсни ми едно писъмце на danailkiller@mail.bg когато си направите плана ;-). 4-5 дни не са фатални сякаш и мога да изчакам ;).
<div align="right">Originally posted by Danail Killer*-*10/06/2004*:* 08:29:26</div id="right">
DanailKiller, теб май те няма отразен в схемата... или аз съм с грешка ?
Най-после се наканих да вляза ... Поздрави на всички, ще се видим на място по някое време в събота ... само кво ще правя без Таня Боева не знам ;-)
Безвъзвратно ли съм закъснял? Или да. Все пак ако още има място за едно семейство от Плевен: доктор и жена му мед.сестра(пълно мед.обслужване на комплекса) и 10г. дъщеря . Поне за 26.06.2004. Да знам дали да стягам жигулката. Шампион съм на ВМИ-Плевен на тенис на корт, така че бих поиграл с удоволствие, а и поради причини от финансов характер не съм водил никъде семейството да почива от една година. И ми е гузно от това. Реших да му отпуснем малко колая.