Страница 7 от 12 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 174

EURO 2004 мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2004

EURO 2004 мнения

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ама ти май наистина вярваш, че резултатът е случаен???

Според мен всички бяха наясно, че ще свърши 2:2 в това число и италианците, което се видя и от играта им.

Все пак, това не е пръв уговорен мач между скандинавците, всички са привикнали.

<div align="right">Originally posted by КрИс*-*22/06/2004*:* 23:53:47</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Абсолютно вярно!

Но... Честит ни първи/единствен гол!!!

Хора, как се чуствах в почивката... жестоко..., имах чуството че ги бием... но уви, грешка - гол. Въпреки това по стар обичай дърпаме, както каза Profita жабарите с нас [}]

2.  

3. Gadget
    Guest

EURO 2004 мнения

Не казвам, че не е уговорен, а няма как да се докаже

Иначе головете си валяха в логична последователност...

4. Member
    Тук е от
    Jan 2004

EURO 2004 мнения

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не казвам, че не е уговорен, а няма как да се докаже

Иначе головете си валяха в логична последователност...

<div align="right">Originally posted by Gadget*-*23/06/2004*:* 00:01:40</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Че няма, няма как да се докаже, но че си е уговорен си е!!! Ама кой да предполож, че можем да се опънем на италианците/жабарите [:D] Хората се подсигуряват. Казвам ви ако бяхме с тоя състав и с тоя мач в началото нямаще да е така 9:1.

Raid очаквам професионална разбивка на мача [:D]

5. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

EURO 2004 мнения

Съгласен, 9:1 нямаше да е. Щеше да е 4:1 примерно и 0 точки актив...

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

EURO 2004 мнения

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Прогноза:

Швеция - Дания 2:1, съдия: Маркус Мерк

Италия - България, мушкат ни поне двойка, кой е съдията няма значение, но вероятно ще е Весие...

<div align="right">Originally posted by Raid*-*18/06/2004*:* 23:47:43</div id="right">

Raid - прогнози, които се сбъдват [:D][:D][:D]

Е, 2:2 е, ама тогава още не бях сметнал, че на момчетата на Ленарт Йохансон им стига и равен... А че нашият съдия е без значение се видя...

Който ми каже съдиите на четвъртфиналите, му казвам шампиона и след това продънваме Еврофутбол, Уилям Хил и Спортинг Бет []

Майтапът настрана, ама верно УЕФА си ги реди тия мачове както си иска. И хич и не си помисляйте за санкции срещу Швеция и Дания - нали точно този резултат е планираният...

7. Member
    Тук е от
    Dec 2000

EURO 2004 мнения

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">.... с надеждата той да си ги отвори, а такава практика вече няма. Кой си разтваря краката?

<div align="right">Originally posted by Gadget - 22/06/2004 : 23:43:22</div id="right">

Абе има една тука в махалата ама мноо мириши бе деба

8.  

9. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

EURO 2004 мнения

От футбол не разбирам, но не знам ... около мен има доста "коментатори" и познавачи, поне според тях на кухнята.

Та мисля, че УЕФА добре си е направила машината за пари. Или може би по-точно театъра.

И не смятам това за кой знае каква трагедия, стига театъра наистина да е интересен.

Два отбора, като Manchester United и Real Madrid, дори да играят в театъра на FIFA, играят атрактивно.

Мисълта ми е за нашите футболисти и нашето първенство, понеже и то си е мини театър, но супер грозно изпълнение.

Да, ще ходим по мачове и от нашите пари клубовете ще печелят, ще печелят и играчите, но поне да доставят удоволствие с играта си.

Ето че и на това европейско първенство си даваха зор, точно колкото на вътрешното.

Или пък толкова си могат, но тогава опира до лош подбор. Пак казвам от футбол не разбирам, но мисля, че в малката ни страна могат да се намерят 20 човека, които умеят да играят футбол поне колкото жабарите.

10. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

EURO 2004 мнения

Вижте хора, биха ни - видно е. Но нека се радваме, че поне се докопахме до това прословуто европейско първенство. Тук ситото е ситнно и който влезе в квалификации все пак заслужава похвала.

Нали всички знаем, че щастието никога не може да бъде пълно.

Да си пожелаем успех да отидем на световно.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

EURO 2004 мнения

Не бе, Malone, недей така. Нашите наистина не надскочиха боя си, ама повечето от тях показаха възможностите си. Е, вярно е, че и италианците бяха реално по-слаби и от Дания, и от Швеция...

Все пак днес видяхме най-сетне отбор, който е сглобен с отчитане силните и слаби страни на съперника, има идея какво се очаква да прави на терена и, поне през първото полувреме, игра сносен футбол.

Факт е, че Италия играе технично, но бавно, рядко използва дълги пасове зад гърба на защитата и играта с глава не е най-силната им страна. И в резултат на това нашата защита беше далеч по-стабилна от предишните мачове. Покриваха си зоните, подсигуряваха се, обраха почти всички високи топки. И Боримиров, и Коловати бяха класа над Фугата и Ивайло Петков. През зоните им обаче пробиха и при двата гола. Загорчич бе изключително уверен, дори и Пажин не сгреши фатално. Още нещо - хванахме ги на изкуствени засади - 11 пъти (!). Като че ли в този си състав защитата действаше в по-добър синхрон. А над всички беше Фози, който хвана всичко, каквото можеше да бъде хванато.

В средата не се хвърляхме много в борба за първа топка, но успешно пресичахме пасовете им и бързо изнасяхме топката. Нямаше ги дразнещите безкрайни пасове по ширина от мача с Дания. Електричката и Милен Метков покриваха повече или по-малко успешно Дзамброта и Панучи и така вкарахме играта на италианците в центъра. А там беше прекалено гъсто населено, защото и Мариан Христов, и Янкович навъртяха добър километраж и подпомагаха защитата. Мариан също обра доста високи топки и беше доста ефективен в пасовете - според мен имаше поне 70-80% успеваемост. Янкович обаче разочарова напълно - през цялото време не можа да си намери мястото и не даде достатъчна подкрепа на Бербо. Марто май пак беше получил указания да не се връща назад и имаше достатъчно сили да надбягва италианците. През второто полувреме Милен Петков се поумори и Марто се дръпна малко по-назад и в центъра за да не зейва дупка там. Смяната на Янкович с Божинов също наложи тази вътрешна рокада.

В нападение обаче отново не направихме нещо особено. Вече трети мач Бербо упорито отказва да търси топката, да се връща да я поема от центъра и да опитва пробиви на скорост. Направи го веднъж и отвори пространство за Марто, който проби отляво и беше близо до гола. Вярно, че силата му е в наказателното поле, но когато виждаш, че малко топки стигат до теб, че те пази човек с една глава по-висок, че във всеки един момент италианците имат поне четирима в защита, опитният футболист би потърсил по-добро взаимодействие със съиграчите си. Изчакването на центриране около дузпата, при тези две крила, с които започнахме мача, на теория е правилно. Но когато до 60 мин. сме завършили с центриране само два пробива, явно е, че трябва да се опита нещо друго. Ама Бербо остави впечатлението, че го мързи... Божинов показа желание за изява, но сравнението с "наборите" му Вонлантен и Рууни не е в негова полза. А уж играе в силно първенство...

Пламен Марков. Първоначално избра подходящи изпълнители с оглед на съперника и тактическата постановка. Поддаде се на медийния натиск и пусна в игра Божинов. Не посмя да смени Бербатов. Влизането на Котев може би е било заради умора или контузия на Пажин, но факт е, че момчето направи една дузпа (неотсъдена) и фатално изпусна Касано при втория гол.

Ами това беше. Реално погледнато наистина бяхме един от най-слабите орбори на първенството и заслужено се прибираме след три мача. Все ми се струва обаче, че имаме потенциал и ще покажем това в предстояшите квалификации за световното..

12. Тук е от
    Apr 2004

EURO 2004 мнения

@Profita - евала! Най-после и един не дотам негативно настроен човек да се изкаже! Не бива по нашенски веднага да отричаме това, което постигнаха (все пак за втори път в историята ни се класираме за такива финали). Въпреки, че най-много ме е яд за играта която показахме като цяло. Не ми пука толкова за многото голове, а за начина по който ги допуснахме.

@sorrowsad - не знам човече за резултата с този отбор. Просто според мен не ние играхме силно, а италианците играха слабо[]

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

EURO 2004 мнения

Ми ние се изживяваме като футболна нация и почти не даваме път на останалите спортове - сума световни спортисти в България, заслужаващи и по = голямо внимание от футболистите са оставени на самотек, а сега се радваме, че сме се класирали на европейското.... И това е умение ....

Чудно, дали и опонентите ни така мислят. Противоречите си. Плюха доста по мен, когато се изказах и за една нощ гласовете в сигнатурата ми скочиха с 10 негативни. Мотивите бяха : уж играхме за престиж, за да покажем на света какво може България. А когато се насрахме, се оказва, че за друго сме играли и само класирането ни стига. Еми... Излишно е да споря, накрая винаги съм грешен, която и позиция да заема.

Очаквах Дания и Швеция да си стиснат ръцете. За някои хора това е само футбол, но съм сигурен, че има и едно малцинство, за което е и интереси...

А за мача с Италия: едно честно мнение. Биха ни с незаслужено малък резултат. Съдията откровено свиреше за нас, валеше дъжд, дадоха ни дузпа и пак ни биха. На италианците не им свириха най - малко две чисти дузпи. Спряха им една голова атака поради тъпо нарушение и то на наш футболист. Ударите към вратата ни бяха поне три пъти повече, отколкото нашите към тяхната, при това тяхните в повечето случаи бяха силно заплашителни, докато нашите бяха случайни и безидейни. Единствените заслужаващи внимание удари от Бг бяха два от статично положения: дузпата и прекия свободен удар пред наказателното. Честно си признавам: към края на мача ме беше жал за италианците, че отпадат с мач с един калпав отбор заради лошо съдийство. При феъргейм резултатът беше най - малко 4-5 на 1 за италианците. И нашите, които довчера реваха от съдиите, като усетиха, че тоя ги лансира играха като зверове - изключително грубо, бих казал даже жестоко срещу отбора на Италия. Думи нямам. Хвалете ги.

14.  

15. Gadget
    Guest

EURO 2004 мнения

E на това се казва мач-драма: Англия - Португалия

Каквото и да сме си говорили и очаквали, такова развитие никой не беше очаквал. Че и в продълженията да си разменят по един гол... И пак Бекъм се провали. Пак не вкара дузпа... някои работи не мога да ги разбера. Този треньор сляп ли е?

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

EURO 2004 мнения

Ако досега не сте успели да разгадаете стратегиите на треньорите на повечето отбори от турнира, направете го:

http://berkstock.hit.bg/tmp/euro/euro2004_plan.html

[)]

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

EURO 2004 мнения

Kолкото и да не харесвам футбола, баси якото първенство. Мамооо. Всички фаворити са аут. Няма вече Германия, Италия, Испания, Франция, Англия. Сега и Дания ако земе да намаже Чехия.... АУУУУ... Ужас. И красота.

Дайте път на новите звезди !!!!!!!

Страшно мъжки мач между Португалия и Англия - абсолютен инфаркт и заслужена победа за Португалия През целия мач им стисках палци. Но и англичаните се биха достойно. Само оня манекен за 22 млн. ... Не му ли е време да го пенсионират вече? За камерите и феновете на това първенство спайската беше доста по - атрактивна от него. Те може и заради нея да са му дали толкова пари, де...

Гърция - желязна завеса. Почти като немската защита в добрите години. И нелоша атака демонстрираха, и то срещу Франция. Евала. Тяхната победа беше още по - заслужена от тази на португалкците, която през целия мач висеше на косъм. Дори май не свириха един гол на гърците....

Много ще ми е весело ако Португийзитата, Гърция, или Скандинавците земат титлата.... Аман вече от тоя футболен империализъм

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

EURO 2004 мнения

Блиц-анкета:

"Как Португалия ще отстрани Холандия?":

а) Андерс Фриск ще отмени два гола на холандците;

б) Андерс Фриск ще изгони двама холандци;

в) Андерс Фриск ще свири две дузпи за Португалия;

г) Андерс Фриск ще зачете два отбелязани с ръка гола за Португалия;

д) Андерс Фриск ще натика холандците в тяхната половина и те ще си вкарат два автогола, за да не дразнят УЕФА.

//edit

e) Холандците геройски ще устискат първоначалния (120 мин.) домакински натиск на Андерс Фриск и ще го докарат до дузпи. Които, както знаем, те обикновено не вкарват...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 12 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Euro truck simulator 2
    От Torres във форум ИГРИ
    Отговори: 0
    Последно: 19-11-12, 01:01
  2. kaжете кода за UEFA.EURO.2008-ViTALiTY
    От hotcool8 във форум ИГРИ
    Отговори: 6
    Последно: 16-04-08, 21:49
  3. Среща на Априлци 30.7.2004 - 1.8.2004...
    От Slero във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 51
    Последно: 03-08-04, 00:04
  4. link за AutoRoute 2003 Euro?
    От bucho във форум Общ - софтуер
    Отговори: 23
    Последно: 12-02-04, 11:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе