Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 22 от общо 22

Eвро 2004 - кой бе на-слабия Бг. футболист

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Абе аз съм готов да му простя на Гошко Пеев, щото човекът си каза, че като защитник не може и не иска да играе. Са всички почват да го плюят щото не искал да играе на пост, на който явно наистина не се справя добре. Аз пък мисля, че е прав. Видя, че не мое играе и отказа да излезне последния мач, вместо да продължи да се излага.

А Бербатов последния мач си беше разочарование. Тоя мач го оставиха и попадаше и в него топката, ама той верно вместо да се опита да направи нещо седи с гръб към италианската врата и я връща назад. Ама то всъщност и повечето така правеха. Ивайло Петков първия мач също се прочу особено успешно.

2.  

3. Member Аватара на sclera_bg
    Тук е от
    Aug 2003

За футболистите не знам, но снощи (сряда вечер, прибирането на националите от Португалия), ме втрещи държането на Батето на летището (показаха го след края на мача Чехия-Германия).

Особено като каза: "Имате ли някакви забележки кьм играта на нашите?" или "Вие (журналистите) трябва да сте ни (не знам на кои) благодарни..."

Ашколсун на Батето.

С такова "ръководство" на футбола <font color="blue">(абсолютни дебелосерци)</font id="blue"> - такива резултати...

[edit SCLERA] По въпроса - смятам че най-зле изглеждащия (като спънат кон) футболист е Мариян Христов - това не е от вчера...

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Ами той батето има навика да се базика с журанлистите и да ги изнервя. Това си го прави нарочно ми е много кеф как ги мотае.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2001

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Jaza - как да ми е главата горе , след като резултата е налице

3 загуби, 9 гола

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

А как ти беше изправена като побеждавахме и като мачкахме наред е можем да бъдем солидарни да продължаваме да ги подкрепяме а не да се държим к*****ски. Напомняте ми на вица един българин извикал пичовете от Гинеса ще подобрява рекорда за най-много задоволени жени( забележете ЗАДОВОЛЕНИ е различно от на***ни) за 24 часа бройката е 1000 като сеансът се извършвал на стадион Васил Левски. Та погнал ги нашето момче наред ЕКШЪЪЪН. Стигнал до 998 и се видяло че няма да успее да ги задовли сичките времето му изтичало и целия стадион БЪЛГАРИ се развикал

- УУУУУУУУУУУУ пидерас махай са бре...."

Та такива сме си ние докъто бием сме заедно падне ли някой ще го изядем все едно всички редовно оправяме по 1000 броя па тоя се излага.

PEACE TO YOU

6. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Абе не е баш като ние да сме единствените дето правим така. Никой няма да остане доволен след такава слаба игра на националите му. Я гледай новините да видиш в Германия и Италия как си посрещат националите. В Италия са ги изкарвали през некъв заден изход на летището, щото са ги замеряли,а в Германия цяла нощ са буйствали по улиците и са трошили. Аре, ние не сме с традициите и претенциите на гореспоменатите отбори, ама както виждаш и не замеряме нашите с нищо . Та мисълта ми беше, че не са само българите дето ще реагират така! Всички реагират по този начин след подобна слаба игра на любимците му.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2003

Според мен вината не е толкова на футболистите(имат и те разбира се), колко на "тренера" ни, който е пълен селяндур и не знае къде се намира и който не определя нищо от състава, а му казват кой да играе и кой не разни разплути л@йнари като батето........

8.  

9. Member Аватара на king_pin
    Тук е от
    Dec 2003

Не съм чел по горните постове, но за мен наи-слабо беше представянето на тъпия, Цесекарски Пламен МоркоВ!!!

Още от началото тръгнахме зле заради него, сички разправят че сме изглеждали по добре от Шведите а пук кво стана *****а не пусна Тупузаков(даже не го повика), а некъв Иванов ли къв беше и 100 грешки напрай тоя и вместо да го изкара изкара наи-деиния ни играч в мача...!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Крак за НБА 2004
    От The Insane във форум ИГРИ
    Отговори: 3
    Последно: 22-11-04, 19:53
  2. Macromedia MX 2004
    От mishle във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 2
    Последно: 21-10-04, 15:58
  3. Среща на Априлци 30.7.2004 - 1.8.2004...
    От Slero във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 51
    Последно: 03-08-04, 00:04
  4. UT 2004
    От nniki във форум ИГРИ
    Отговори: 10
    Последно: 22-03-04, 20:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе