Актуална е темата, обаче аве стига с тоя балкан !
Ае да ходиме на море, кви са тия басейни и балкани
Актуална е темата, обаче аве стига с тоя балкан !
Ае да ходиме на море, кви са тия басейни и балкани
За времето и мястото на следващата среща имам определени резерви, но нека да видим общото настроение.
Лятото е активен сезон за почивки. Това е свързано с две неудобства - по-високи цени и заета леглова база. Освен това хората гледат да използват сезона на отпуските за почивка със семействата и приятелите.
Времето между две срещи не бива да е много късо защото води до пресищане. Според мен най-добре е да се направи в късната есен.
Аз съм за сбирка, само да не е на място където трябва да си продам бъбреците за да платя [] Сериозно, хубаво ще е още една сбирка в центъра на БГ за да е еднакво далече на всички, но още по хуваво ще е ако е по-близо до София [}] Може да ги редуваме - близо до София, близо до Варна, близо до нас[Oops!]...
@Lupus няма да навреди едно "пренасищане". Все пак има и хора които не сме били на Елена []
Здрасти на всички оцелели от Елена. Мързи ме да пиша много и за това с две думи /и един линк/:
http://www.aprilci.com/
Датата е 30.31.юли и 1 август. До тук аз, Крис и Кафето. От тук нататък сте Вие на ход.
Ей това се казва приказка! Резервациите всеки си ги прави сам, нали? Аз съм почти сигурен... скоро ще потвърдя окончателно [8D][Yeah!]
*Кратко пояснение:
Този път организацията няма да е както сте свикнали досега "всичко наготово"
С удоволствие бих се заел, но в момента е свещенното време на лятната отпуска и нямам физическа възможност, нито желание дистанционно от морето да направя резервации...
Тъй че - всеки сам трябва да се организира.
Петре по-нагоре е дал адреса - www.aprilci.com и датите 30.7....
Има телефони - звънете, резервирайте...
Засега имам уговорка с Петре /666/ и Кафеджийски.
За мястото - бях там точно преди Боаза - много беше приятно, цените отговарят на написаните на страницата, а снимките на сайта са определено по-грозни от действителността.
Нямаше чалга, ресторантът беше с много богато меню, на цени осезаемо по-ниски от Боаза.
Все пак, отчитайте, че съм бил през седмицата, а следващото посещение се очертава през уикенда - не знам дали обстановката няма коренно да се промени...
Смятам, че самоорганизирането не би затруднило никого, за това да се действа люде... нема време.
Мисля, че няма да е лошо всеки който си е направил резервация да пише, че го е сторил и тук, за да знаем как се движат нещата.
==================================
==================================
За сега <font color="red"><font size="3">ПРИСЪСТВАЩИ НА СБИРКАТА</font id="size3"></font id="red">:
<font color="red">- 666 (Петре)
- Кафето
- <s>Slero</s> (и да мина, ще е за малко)
- GreenOreh
- Sunny</font id="red">
* - под въпрос?
<font color="red">- Dark Skywalker</font id="red"> *
<font color="red">- Danail Killer</font id="red"> *
<font color="red">- DoHKuXoT</font id="red">*
<font color="red">- YG</font id="red"> *
Някой друг?
Не знам за вас, ама Slero е вече с резервация [8D][:D]
Profita, добавям се към списъка в твоето мнение - нали не се сърдиш ? [:P]
Кръвно съм ти обидена за това, че ми пипаш в поста. Живот и здраве на Априлци с тоягата и по ръцете...бой, бой, бой... да се научиш да не ми ровиш в писанията [].
<font size="1">...това в кръга на шегата...</font id="size1">
Дори ще те помоля да вмъкваш следващите, които си направят резервация, за да се обособи един списък кой ще е в час и на кого ще се пише неизвинено отсъствие. [}]
EDIT//
И да добавя една новинка която току що си откраднах от Slero (с негово позволение). [:P]
За да бъде направената от вас резервация по телефон (примерно) напълно редовна и сигурна - се изисква да сте внесли 30% от сумата по банков път или пощенски запис три дни преди нощувката.
Понеже аз още не съм резервирала и не знам подробности, ако има още нещо което може да се каже отстъпвам думата на него да допълни.
Как може да се добере човек до този хотел без лично МПС, мамка му... Този път не ща да ви изпускам.
Как може да се добере човек до този хотел без лично МПС, мамка му... Този път не ща да ви изпускам.
За какво ти е да мислиш по такива проблеми, при положение, че най-вероятно ще има куп свободни места по колите /поне така беше за Елена/. Телефона за резервация е 069 582 191. До този момент има околo 55 свободни легла. Който е самостоятелен да казва, че е от Сетком при резервацията
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">За какво ти е да мислиш по такива проблеми, при положение, че най-вероятно ще има куп свободни места по колите<div align="right">Originally posted by 666 - 11/07/2004 : 23:35:06</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">ОК, на твоя отговорност... Ако няма, ти ще ме мъкнеш дотам и обратно (тежа 105 кг.)
[:D] [:D] [:D]
Имам силното желание да дойда, а и май обещах на някого... само дето не помня на кого ;-). Единственият проблем, който имам обаче е в това, че не мога да си намеря втори човек за стая за двама. Стаята за един е доста неизгодна сякаш [8D].
Има време дотогава, затова ако някой има желание да ми слуша хъркането нощем и да ми търпи ранните ставания нека да пише тук или в ICQ (136591646) [:D].