да си отворя пощата в ABV
Ами стана следното:
![]()
да си отворя пощата в ABV
Ами стана следното:
![]()
Това е хората се издържат от реклами![]()
Незнам от какви реклами се издържат, обаче да тръгнеш да влизаш в една от най-големите български пощи и вместо в сайта на пощата да те препрати в сайта на МОБИСЪРФ си е направо смешно !
Освен администратора да е бил пиян или пак завеян дргуо не виждам кво мож да е.АБВ едва ли биха го направили нарочно се пак по тоя начин са таковат много сериозно.
Абе сигурен ли си, че не си лепнал някой Spyaware/Adaware? На ден поне по 5 пъти си проверявам пощата в АБВ и досега нищо такова не ми се е случвало.
точно тази реклама тия дни не ми е излизала
иначе на 3-4 пъти при влизане в маил.бг ми се появяваше такъв банер с голяяяяма реклама и някъде долу в ъгъла забутано надписче: продължи към поща
в абв.бг ми се е случвало май само веднъж.
Бяха си някакви реклами нарочно качени там от самия екип.
А дали са били пияни вече е друг въпрос. Но определено бяха с цел реклама. Друг е въпроса че тъпа според мен защото даже и да бяха на нещо интересно не бих ги натиснал след като са ме подразнили.
Абсолютно съм сигурен, че ми е чисто PCто.
И вие не забелязвате ли, че това не е реклама в сайта ами направо директна препратка към сайта на Мобисърф.
Никъде няма линк продължи към пощата или нещо поднобно.
Просто като напишеш www.abv.bg и те праща в страницата на мобисърф. За това се ядосах, ако е реклама - то това е мноооооого куца оферта. А ако не е реклама, то тогава тея пичове имат егати екипа чесно !