Резултати от 1 до 8 от общо 8

Какъв искам да стана като порасна? Програмист!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Io
    Io е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2003

Какъв искам да стана като порасна? Програмист!

" Какъв искам да стана като порасна голям
    Cъчинение на първокласник по тема “Какъв искам да стана като порасна голям”

Аз искам да стана програмист когато порасна голям, защото това е суперска работа и е проста. Затова и сега има толкова много програмисти и непрекъснато стават все повече.

Програмистите не са длъжни да ходят на училище, те трябва да се учат да четат на компютърен език, за да могат да разговарят с компютрите. Мисля, че програмистите трябва да са смели, за да не се плашат когато всичко се повреди, така че никой да не разбере. Те трябва да говорят на английски език, за да знаят какво трябва да правят. И трябва да имат добро зрение, за да могат да виждат под дрехите на хората и да не се боят от секретарките, защото трябва да работят с тях.

Освен това ми харесва заплатата, която програмистите получават. Те получават толкова много пари, че не успяват да похарчат всичките. Това става така защото всички мислят, че работата на програмистите е трудна, само програмистите знаят, че е проста.

Няма нищо, което да не ми харесва, освен това, че всички момичета харесват програмистите и искат да се омъжат за тях и затова жените трябва да ги гонят, за да не пречат на работата.

Надявам се, че нямам алергия към офисния прах, защото имам алергия към кучета. Ако имам алергия към офисен прах, няма да мога да стана програмист и ще трябва да си търся истинска работа. "

Цитирано от: http://antonia.del.bg/2007/04/28/programist

без коментар

2.  

3. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Re: Какъв искам да стана като порасна? Програмист!

Искам и аз програмист да стана

4. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

Свееееежо, детските мечти са най искренното нещо ...

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

детски мечти, нанайци

6. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Тя, тая Антония, че е глуповата не ме учудва. Учудва ме, че в този форум има хора, които харесват подобна абсолютна безмислица, съчинена явно от нея.
    Блога е хубаво нещо, даже по филмите вече стана модно писането в собствен блог, ама като няма какво да пишеш наистина става много гадно. Трябва нещо да измислиш.

7. Io
    Io е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2003

Мене пък никак не ме учудва че винаги се намира някой, който не стига че намира време да прочете това което смята за "абсолютна безмислица", намира сили да го коментира, като съзнателно нагрубява/обижда поне още един член на този и/или друг форум " тая Антония, че е глуповата не ме учудва". Е_ати и интернет обществото е_ати и сплотените форумджии. Нямам нищо против @Malone (даже много го уважавам заради помощта която ми е оказвал, без да знае, в един джиесемски форум ), нито против свободата на словото...ама критикувай и блога в самият него пред самата нея. Освен че е по-честно, ще спести отрицателните емоции на мнозина от нас, които са си представили как истинско, наивно дете го пише това и са се почуствали малко по-добре от 5 минути преди това.

8.  

9. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Благодаря lo, радвам се, че съм бил полезен.
    По темата.
    Няма толкова глупаво дете, уверявам те. Две деца израстват пред очите ми, вече 16 години.
    Ако е толкова глупаво, че да разсъждава така, няма да пише в такъв стил, гладък.
    Което ме прави сигурен, че имаме една мозъчна пръдня с авторка Антония, от чудене с какво да напълни блога си.
    А и въобще няма да си правя труда да я коментирам там. Коментирам тук, защото тук има тема.
    Ако ти е приятелка, съжалявам, не съм искал да те обидя.

.:: EDIT ::.
    Не му е авторка тя.
    Превод от руска мозъчна пръдня е.
    Извинения към Антония, ама статията пак си остава ултра наивно глупава.

10. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Понеже имам лично отношение към темата....мога да кажа само БУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Искам да си купя компресор за профилактика- какъв?
    От marian1 във форум Профилактика и гаранция
    Отговори: 8
    Последно: 18-12-13, 20:43
  2. Уеб Програмист предлага услугите си
    От Azumi във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 4
    Последно: 27-10-13, 02:56
  3. Какъв климатик като мощност да си купя?
    От anton__ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 02-09-08, 22:43
  4. Търси се добър млад уеб програмист
    От novato във форум Програмиране
    Отговори: 9
    Последно: 04-05-07, 10:21
  5. LOLL - какво стана днес, като се помъчих ...
    От Kayso във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 07-07-04, 15:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе