Бъстановяване на база данни
Някой има ли представа как се съхранява базата данни на един обикновен phpbb форум?
Значи имам следния проблем: имам форум в домашния си компютър
който е с уйндоус експи про.Инсталирал съм phpbb2 и малко форумче.Като влезна с администраторска парола през браузера във форума,има опция да ми съхрани базата данни и аз го правя.Уйндолса кара няколко месеца знаете всички и се сдухва!Та пак инсталвам форумчето и пробвам да въстановя базата данни пак през браузера ама сечено:( вика ми че не е качен такъв фаил!!!
Пробвам да запазя сегашната БД и да я въстановя по същия начин и става,но старата БД не я иска!
Какво да правя?Форума го използжам 5-6 месеца и сега от начало ли?:(
Ако някой се навие да ми помогне ще му се отблагодаря!
Мерси предварително!
Нилой ли не знае хора?
:(
Администраторите на нашия форум сигурно знаят и ще ти помогнат, ама имай малко търпение. Бърза помощ по възстановяване на бази данни май няма създадена още[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Н.Уйндолса кара няколко месеца знаете всички и се сдухва!
<div align="right">Originally posted by kostoff - 11/07/2004 : 01:54:09</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ще си позволя да не се съглася със теб, ето какво дава на моето systeminfo Windows-a Original Install Date: 27-02-2002, 20:41
Това първо, второ - форуми и прочее WEB щуротии се качват на машина в която никои не бърника през 5 мин
Трето: сигурен ли си че след преинсталацията, си задал същото име на базата в MySQL-a, със същия потребител и същата парола като старите.
4. Дали при предишната инсталация на phpbb форум не си ключил GZIP компресията, а сега да е без или обратното, лесно се вижда, като погледнеш файла с архива дали разшитението му е gzip или sql
5. Ако не помогне друго - качи един phpAdmin и импортирай на ръка от SQL-a архивирания си файл
Благодаря ви момчета!!!
Стана като промених в php.ini-upload_max_filesize:)