Setcom stava vse po baven sait
  Ne zanam dali na drugite potrebiteli e napravilo vpechatlenie no na mene opredeleno mi e vse po trudno da otvariam setcom v posledno vreme da ne govorim za tova che za da postna neshto v foruma chakam po 5min a tova e pri polojenie che ne sum na daiup kavo ostava za daiup userite...

http://www.rootbg.com
  I az go zabeliazah.. no go otdavah na account-a mi.. sega kato mi oburna vnimanie - prav si.

Ivane, gledam nov dizain na rootbg.com :) featuring Mortal Kombat dragons.. ne e zle..

Kolkoto po debel stava6, tolkova po-daven stava6.

<font color=red>EVIL DRIVES THIS WORLD</font id=red>
  аз съм на dial-up и 

не съм забелязал да ми се е забавило в повече :)

и си поствам и си чета новинките с еднакво бавна

скорост

-----------------

thats all folks
  поне аз не съм забелязал промяна в скоростта - не само през dial-up но и през доста по-бърза връзка...

---------

A wise man knows his limitations and a bold one seizes his opportunities.

"The Hunt for Red October"

---------
  Ha ha - tva e malka anti-reklama ot strana na Ivan :)

BTW - Twoia sait makar 4e niama tolkova novini i sadyrjanie li4no pri men se zarejda po-bavno ot Setcom 

Edited by - LordOfEvil на 13/12/2001  00:12:04
  LOE, забравих да ти благодаря че си махна логото :). Сериозно - благодаря и се надявам че не си се обидил. Иначе си прав за сайта на Иван - не само това - но и много бавно се точи от него (не говоря за dial-up)...

---------

A wise man knows his limitations and a bold one seizes his opportunities.

"The Hunt for Red October"

---------
  И аз не съм забелязал спад в скоростта.

mitsy, браво! Ако не беше написал благодарността си към LOE, нямаше да разбера какво ми харесва толко много във форума от известно време ...А то ето какво било - вече няма хипнотично виртящи се QIII кубчета!

:-))))

Аз съм на 128kbps и не съм забелязал да е бавно, хвърчи си както винаги.

- Dreamer

www.TechBG.com

Българския IT сайт!
  Не съм забелязал да се е забавил. Модема мие външен, 33.6 kb.

Ami az bjah napisal nesto takova predi mesec, mesec i polovina - ama togava go otdadohte na ISP-to mi. Ne znam predi be6e mnogo bavno, a sega si e nared pri men, makar 4e sym si pri systija dostav4ik.

Iavno temata dade rezultat v momenta setcoma napravo leti evala KRIS napravil si neshto....

Da ima momenti na zabavjane ot vreme na vreme no ne e bilo taja i poslednata sedmitsa pone za men.

Vrazkata mi e prez opti4en kabel i edin ja gospod znae kolko e barza.

Ddimitrov
  Не знам дали Крис е правил нещо, но Setcom винаги си е вървял добре. Зарежда бързо, а освен това последния път като точих от FTP-то, беше с 20-30к. От твойно FTP Иване точих пробно вчера с ... 1.5к

Lorde ti si takava lamia che daje ne si si napravil truda da prochetesh kakvo pishe na web saita niama da komentiram poveche zashto tochish na 1.5k