...мен ако питаш работата отива към сбърканите първи пентиуми []. добре, че intel си ги изтеглиха от продажба по целия свят при доказване на bug-a [:D]. дано някой не изтегли от продажба Земята поради грешния отговор... или въпрос []
Не знам какво е станало, понеже ме нямаше известно време, но лично аз мисля, че форума си е перфектен. Друг форум дето да ми допада толкова не съм срещал главно , защото в другите има огромно количество спам и *****щина... относно нервите и изхвърчането - как може да се нервите за такива неша - друго си е да се ядосваш за жена )))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...друго си е да се ядосваш за жена )))
<div align="right">Originally posted by Tyan*-*05/10/2004*:* 20:28:13</div id="right">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">но останалите не могат да не почустват как се е свил форума , и как не е това което беше преди ....
Хехе...ми да ти кажа честно освен кристиян и моя милост надали някой от вас знае какво е било преди
Ентусиазъм ли липсва,време ли,мизерията ли ги налегна тия хора та не пишат...дори и Дани се загуби...сори,май само Фиърми крепи фрона някак си,ама е поолабил[8D]
Той мъртвия рицар има едно мноо яко изказване;за тия дето не публикуват резултати на мрака БАН[8D]...на Ип-то....на проксито[8D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">но останалите не могат да не почустват как се е свил форума , и как не е това което беше преди ....
Хехе...ми да ти кажа честно освен кристиян и моя милост надали някой от вас знае какво е било преди
Ентусиазъм ли липсва,време ли,мизерията ли ги налегна тия хора та не пишат...дори и Дани се загуби...сори,май само Фиърми крепи фрона някак си,ама е поолабил[8D]
Той мъртвия рицар има едно мноо яко изказване;за тия дето не публикуват резултати на мрака БАН[8D]...на Ип-то....на проксито[8D]
<div align="right">Originally posted by DPetrov - 07/10/2004 : 22:40:01</div id="right">
Темата май е поизчерпана, не мислите ли ? А и вече има наличен резултат от нея - създаден е отделен раздел за логическите задачи. За празните приказки си има Bla-bla: