Крадецът вика. "Дръжте крадеца!"
Подкрепям 100% казаното от FearMe и бих желал да чуя, какво би отговорил Gen на въпроса с шпионирането на тези (макар и малко) според Gen клиенити, които не подозират, че са следени и/или шпионирани от неговата програма и не са ли им нарушени правата в този случай? Също така е интересно да отговори за въпросния файл, кото не е част от тяхния софтуер, но въпреки това го разпространяват с програмите си.
Изцяло подкрепям казаното от FearMe iи особено от DGP и също като RuBoy настоявам GEN да даде отговор на поставените от тях въпроси.
Потресен съм да разбера, че екипът на ДЕКАРТ си е позволил да събира информация по такъв начин. Имам добро мнение за програмата им, но с разбраното от по-горните постове ми паднаха тотално в очите. Има някои принципи според мен, които не може да бъдат нарушавани в името на каквото и да било. НЕ ВИНАГИ ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА.
Много бавно и трудно се печели доверие на клиент и МНОГО БЪРЗО се губи, а случаят е точно такъв, особено когато клиента е наясно за какво става въпрос. Наистина много жалко за екипа на ДЕКАРТ!
Не виждам защо триете линкожете към краковете/кийгенераторите на продуктите, след като
ги има по всички останали форуми ?
<font color="maroon">mod edit Lupus
Обясних ти го, но не четеш!
В този форум не се толерира разпространяването на кракове/кийгенератори и други подобни за български софтуер.
Това е позицията на преобладаващото мнозинство от участниците. Въпроса е коментиран многократно! </font id="maroon">
По интересно ми е на мен друго, айде, нека КРАДАТ на хората инфота, халал да им е, нека ги тормозят по телефони и прочее, дали са взаимствали от на GaBOSS некой Crack- пак нема значение, ОБАЧЕ!!!, дали са си закупили ЧЕСТНО и ПОЧТЕННО лицензи за всичките Windows-и дето ползват, дали са си закупили лицензи за всички копия на DELPHI на който са писали програмата си? Дали си дават сметка че ползват INTERBASE SERVER, който наистина е FREE, но не се е появил след вчерашният дъжд, нали?
Re: Крадецът вика. "Дръжте крадеца!"
Коментирам само изложеното в тази тема и казвам какво впечатление се създава у мен. Нито ги знам, нито ги познавам. Можеш да си 100% сигурен в обективността ми.
Сега да ти отговоря.
1) Това, че на са само те, не ги оправдава. Сравнението с Майкрософт за мен лично действа точно обратно - прави ги да изглеждат още по-зле. Показвал съм многократно неприязънта си към тази компания (М$), недодяланите им продукти и ужасната политика.
2) Ами кретенско е да придобиваш известност като се замесваш в скандали. Защо не станаха известни с добрите качества на продукта си, ами чрез цигании?
3) Как и защо се е източвала информация са подробности. Важното е, че деянието се криминализира от закона. Бих посъветвал всеки да НЕ ползва тази програма, защото не съм сигурен каква информация изнася, но знам, че изнася. Дори да са престанали, аз ще помня, че са направили такова нещо и пак ще съветвам срещу тях. Това е положението - като сложиш петно върху името си, после много трудно се изчиства.
4) За спама виж изказването на NO CARRIER
5) В материала за нелоялната конкуренция се казва, че са глобени, не защото програмата им може да конвертира, а защото използва незаконно части от чужда програма, както и чужда емблема.
Като стана дума за това се сетих да добавя като престъпление и ползването на пиратски софтуер от въпросните Генсофт.
Според мен ти имаш добро мнение за тях единствено, защото лично спрямо теб са се държали коректно, което те оставя с впечатлението, че са коректни по принцип.
Аз обаче оставам с друго впечатление, четейки тази тема.