Реагирах доста бурно явно, като заявих, че излизам завинаги от този форум. Яда ми беше свързан с определени хора и определни действия. И както вече разбрах наистина съм действал прибързано. Наистина не ми се махаше от форума и даже имах 2-3 поста след заявлението ми, 2 PM с hardcore и едно Q с Zetle. Много съм бладодарен на всички, които ме подкрепиха с РМ, това не го очаквах...
Сега лично:
@Lupus - те постовете ми така или иначе си бяха за триене
@Gadget - ми хората скучаят
@Кайсо - може и да си модератор, ама само последния РМ те спасява от тотално пренебрегване от моя страна. Нито твърдя, че съм ценен за форума, нито съм се дървил! Преди 1 седмица те оцених с 5 stars и то за постове, които не бяха в "Дъра-Бъра". Аз се отказах от един раздел, вече се отказвам и от втори. Няма да дрънкам глупости за глупави задачи и да ми се вдига кръвното от това!!! Lupus твърди, че си много свестен и сигурно е така, ама това ще го разбера на по бира
@Ivo_tm - оправи си отношението към хората. Ако знаех повече лични неща за теб, щях да ти отговоря в духа, в който писа на Duhche. Що не пишеш нещо такова за мен, а? Все пак съм ти благодарен. Сега с Duhche сме доста добри приатели!
Толкова по въпроса и мойте постове в "Дъра-Бъра"!!!
Към всички: понеже не съм много отдавна в този форум, първоначално се чудих защо всички подскачат толкова много някой като има повечко постове по дадена тема. Сега вече разбрах! То си е било заради "Дъра-Бъра", ма добре са го кръстили де... Ще се видим в другите раздели.
//edit
Пък и другите форуми са леко казани "несериозни" [:D][:D][:D]:
Кво да ти кажа пич , като цяло тва е 100% спамерска простотия с въпросите , един два е ОК , но това на което се обърна форума с тези въпроси , направо ми е тъжно... преди години нямаше такова нещо .. сега куцо и сакато спами там като лудо , а хардуерните раздели седят с дни без нови топици и отговори .... а се предполага че трябва да е HW форум...
Факт е, че има 10-ина, които прекаляват с някакви задачи в раздела.
Факт е, че това не пречи на никой и не виждам смисъл да им трия темите склед като им е приятно да пишат в тях.
Лошо е, че не следиш внимателно форума - пример - тук се регистрира официален представител на Елит /БГ фирма за аудио-видео /и не само/ техника/ и Сетком е единственото място, където можеш да получиш техническа информация за продуктите им към момента, поради факта, че на официалната им страница я няма...
Не знам кога и защо си решил, че тук е HW форум и основната му цел е да се обсъжда паралелно в десетина теми какво захранване да си купиш.. /примерно/
Това, че се прекалява с някакви логически задачи в ДЪРА-БЪРА не значи, че другите раздели на форума не вършат своята работа. Сега поогледах, за последната седмица в раздел Софтуер има пуснати 72 теми със съответния брой отговори - по 10 на ден само за този раздел. В тях не се говори за задачи...
Тъй че, струва ми се, правиш прибързани заключения без много-много да си дадеш труд да анализираш ситуацията.
Крис , истината е с много лица .... сигурно аз бъркам... но с годините този форум е много по-малко това което беше.... както и да е , промяната в повечето случаи е за добро.... все пак трябва да има развитие нали така? Форума си е твой , щом теб те задоволява всичко е наред.
Боби, не схващам смисъла на тоя кръстоносен поход, дето го водиш. Намеци за мен, намеци за други участници и т.н.
Всъщност, само насаждане на конфликти.
Искаш ли да ти кажа на какво ми прилича?
Прилича ми на това, че за собствената си слабост ти и подобни на теб по мнение обвинявате някой друг.
Че развивайте хардуерната част на форума. Или софтуерната. Кой ви пречи?
Даже би следвало да се радвате, че не лаламе там, за да ви пречим.
Защо нищо не правите? Не ви спамим, не публикуваме "тъпи" теми извън подходящия за това раздел. Тъкмо ти и такива като теб бяха причина да се откажа от IT разделите и само чат - пат да ги посещавам.
Къде е пречката пред вас?
А ролята на форума е обикновено да привлича хора и да създава допълнителна, интерактивна база от данни. Не някой да върти секирата, щото на някой друг така му отървало, или щото другия бил по - стар, или понеже бил "аристократ".
Никой не ви е запушил полето за въпроси и изява. Изявявайте се.
От теб един единствен хубав пост бях прочел ... за съжаление ти не спази обещанието дадено в него
Някъде бях чел че ще се отказваш да пишеш тука , но това просто като обещание или като заплаха беше , никаква реализация.... а аз пък ще ти кажа че такива като теб прогониха не само отъ HW разделите ами от целия форум много свестни хора.... не ми разтягай локуми щото ти само това правиш тука. Комуникацията ми с теб приключва тук.
Щом Крис мисли че е ОК , всичко друго няма значение.
П.С.За да не се чудиш за какво става въпрос , защото вероятно си мислиш че геният ти ражда тонове качественна мисъл.. ще ти кажа че ставаше въпрос че ще се откажеш да пишеш тук....
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">От теб един единствен хубав пост бях прочел ... за съжаление ти не спази обещанието дадено в него
Някъде бях чел че ще се отказваш да пишеш тука
П.С.За да не се чудиш за какво става въпрос , защото вероятно си мислиш че геният ти ражда тонове качественна мисъл.. ще ти кажа че ставаше въпрос че ще се откажеш да пишеш тук...
<div align="right">Originally posted by BobyTT*-*04/10/2004*:* 10:52:54</div id="right">
БобиТТ сега всъщност иска да развива хардуерния раздел или дъра - бъра раздела??????
За да развива хардуерния раздел трябва аз д се махна от Дъра-бъра....
Боби, ако така ще ти е по - добре, и компютъра да си продам, какво ще кажеш?
Чакам с нетърпение свежите ти идеи и изпълнението им в секцията хардуер(извинявам се, по инерция написах дъра-бъра). Няма да пиша там за да ти преча и обещавам публично; ако има някаква работа за правене там от повече хора и аз ще участвам, но за да не е от мое име ще я пращам на някой участник да я публикува.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">На който не му допадат, ... няма да влиза там и да се дразни.
Мир и спокойствие да има.
<div align="right">Originally posted by КрИс*-*04/10/2004*:* 12:11:31</div id="right">
Това е справедливо отношение към въпроса... сега виждайки че съм доста изостанал с постовете си спокойно отивам към новосъздаденият раздел да "ОТГАТВАМ" верният отговор.
Вече и спамер ме нарекоха! Благодаря ти, Боби! С този линк, който любезно си предложил на форумците, се вижда точно и ясно как се вра навсякъде и поствам за цяло и нещяло. И как форума западна точно заради мен (аз съм член от месец 05.2004 г.), а не...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...но с годините този форум е много по-малко това което беше.... както и да е , промяната в повечето случаи е за добро.... все пак трябва да има развитие нали така?
<div align="right">Originally posted by BobyTT*-*04/10/2004*:* 09:37:22</div id="right">
Да, Боби, така е. Ако имаш да ми кажеш нещо лично, бъди мъж (ако си), изпрати ми бележка, но щом търсиш публичност - твоя воля. Аз повече на такива изказвания няма да отговарям. Държа на нещата, които съм поствал тук, не се срамувам от нищо, ако искаш прочети всичките ми мнения, виж в кои раздели съм писъл (а те са не повече от 6-7) и тогава пак ела да формулираме заедно понятието "спам", искаш ли? Аз съм насреща, приятелю.
Драги ми Иво_Тм нямам нищо лично към теб , просто дадох пример , заради набиващите се на очи по педесет поста на страница.... публичност не търся , и мисля че темата е приключила , и грешката е изцяло моя, просто не съм усетил накъде се е променил форума , как неща които не бяха толерирани преди и дори биваха заклеймявани сега са нещо нормално и дори може да се каже препоръчителни.... ти няма да го разбереш защото си нов , но останалите не могат да не почустват как се е свил форума , и как не е това което беше преди ....
Никъде не съм казал че заради ТЕБ форума е западнал.... западнал е поради други причини но това няма значение.... щом като собственника си го харесва такъв е ОК , и модератотите избрани от него , са ОК с тва ... означава че това ПРОСТО Е НОВАТА ПОЛИТИКА И НАСОКА на форума....
Момчета, ако искате да си мерите разни специфично мъжки атрибути, го правете или с бележки или по кю-то или направо се разберете лично. И ако обичате престанете да говорите глупости.
Форума е едно място за общуване на интелигентни (предполага се че след като ползваш компютър и интернет си такъв) хора. Повечето от посетителите на форума на Сетком са улегнали хора, преминали тинейджърската възраст. Ако желаете да приказвате подобни приказки тип латиноамериканската сапунка по-горе, си има съответните специализирани тиий форуми.
И не на последно място. Форумът не е на Крис, той е на всички нас. И е такъв какъвто си го направим. С подобни изявления можете само да отвратите един потенциален учасник, а и всеки един нормален човек - ще си каже попаднал съм в е***си кочината.
Айде дет се вика пийс, бабо пийс, и ако се наложи ще идваме с рулетки, шублери и всякакви други измервателни уреди.
И както казва адаша, да си мерим акълите на задачите тук, а не п....те!
Така е Боби, света се мени, форума също. И аз си спомням черния фон с зелените букви, но тогава влизах по веднъж седмично, а сега почти всеки ден. [:D]